Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trpký vyhadzov z Hotela Paradise: Takýto koniec si Maťo nezaslúžil!

Maťo Matyasi mal slzy na krajíčku.  Zobraziť galériu (6)
Maťo Matyasi mal slzy na krajíčku.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – V poradí tretím súťažiacim, ktorý musel šou Hotel Paradise opustiť, sa stal Martin Matyasi (23). Ten si z pobytu v exotike neodnáša práve najlepšie spomienky. Okrem obrovského sklamania z prefíkanej "partnerky" Diany Vagóovej (21), ktorá ho podrazila, sa musel zmieriť aj s tým, že medzi ostatných súperov príliš nezapadol. Nečudo, že jeho odchod z luxusnej vily bol poriadne rozpačitý.

Väčšina finalistov z Hotela Paradise sa už pri začiatku súťaže zhodla na tom, že im Maťo Matyasi príliš nesedí. Na barmanovi im najviac prekážala jeho výrečnosť a tiež povaha slabocha. Tá sa naplno prejavila počas prvého vyraďovania, keď sa v hre rozhodol ponechať falošnú Dianu. A to i napriek tomu, že s ním neustále mávala. 

Hoci tmavovláska Maťovi sľubovala, že ho v súťaži podrží, nestalo sa tak. Vykašľala sa na neho hneď vo chvíli, keď už mala pre seba postup istý. Priamo pred všetkými mu pritom vykričala do očí, že ho len zneužila. Podobne sa neskôr zachovala aj najmladšia súťažiaca Jana. Matyasimu dávala totiž nádeje, že ho možno zachráni. Napokon ale uprednostnila policajta Tomáša. A tak musel Maťo súťaž opustiť.

Odchod mladého barmana z luxusnej vily bol však veľmi rozpačitý. Zatiaľ čo v prípade Rybku dievčatá plakali, za Maťom nesmútil nikto. „Nemyslím si, že budem niekomu chýbať,“ poznamenal smutným hlasom mladík, pričom sa snažil potlačiť slzy.  

Paradoxné je, že hoci sa k nemu Diana nesprávala práve najlepšie, on na ňu nezanevrel. „Neľutujem, že som ťa zachránil," povedal Matyasi tmavovláske tesne pred vyraďovacím aktom. Zároveň sa netajil tiež tým, že sa mu za falošnou priateľkou bude cnieť. Rodáčka z Galanty bola ale v tej chvíli už myšlienkami úplne inde. Naplno si totiž užíva pozornosť iného mladíka - Rockyho.

Tip: Už viete čo si pozriete v televízii dnes večer? Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu