Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dara Rolins odhalila Šóošovej tajomstvo: Toto je jej synček!

V Darinom najnovšom klipe účinkovala aj Lenka Šóošová so synčekom. Zobraziť galériu (9)
V Darinom najnovšom klipe účinkovala aj Lenka Šóošová so synčekom.

BRATISLAVA – Prestala s tajnosťami! Odo dňa, kedy Lenka Šóošová (35) priviedla na svet svojho prvého synčeka Richarda, ubehli už zhruba štyri mesiace. Presne toľko trvalo, kým sa mladá mamička rozhodla ukázať ratolesť aj verejnosti. Doteraz totiž tváričku jej pokladu videli iba najbližší. Za to, že moderátorka odhalila výzor chlapčeka, môže speváčka Dara Rolins (39).

Priateľská výpomoc! Speváčka Dara Rolins sa vo svojom najnovšom videoklipe predstavila v úplne inom svetle. Kým jej nedávny počin bol pomerne kontroverzný a nabitý sexom, tentokrát sa predviedla ako starostlivá a milujúca mama. No nielen ona. Pri tvorbe videa k piesni s názvom Ďaleko mi neuleť jej totiž pomáhali aj ďalšie prominentné mamičky.

Na účinkovanie v klipe sa dala nahovoriť napríklad aj Lenka Šóošová. Tvár markizáckeho Telerána svojho synčeka Richarda na verejnosti doteraz neukazovala. Ak sa s ním fotila alebo ju snímala kamera, tak chlapček bol vždy zababušený a do tváre mu nebolo vôbec vidno. Tentokrát ho ale ukázala v plnej paráde.

„Urobila som to pre Darinku, lebo sme priateľky. Nebola to výnimka, ja som len synčeka nechcela ukazovať ako nejakú výstavnú skriňu,“ povedala nám k tomu Šóošová. „Bolo to robené ako taký dokument, preto som na to aj pristúpila,“ dodala brunetka. Ako sme sa v súvislosti s tým dozvedeli, nakrúcanie bolo veľmi príjemné a netrvalo dlho. Okrem Lenky účinkovala vo videu napríklad aj partnerka tanečníka Laciho Strikea Anka a tiež modelka Simona Krainová.

VIDEOklip: Dara Rolins a iné prominentné mamičky so svojimi ratolesťami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu