Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara Rolins pritvrdila ako nikdy: Nahé prsia a drsný sex v ambulancii!

Dara Rolins vo svojom najnovšom videoklipe poriadne pritvrdila. Zobraziť galériu (16)
Dara Rolins vo svojom najnovšom videoklipe poriadne pritvrdila.

BRATISLAVA – Extrémne odvážne! Dnes mal premiéru najnovší klip speváčky Dary Rolins k piesni Fóbia. Už prvotné zábery z jeho nakrúcania nasvedčovali tomu, že pôjde o kontroverzný počin. Pop diva totiž pobehovala po pľaci len v sexi bielizni. Ako sa však ukázalo, išlo len o slabý odvar toho, čo blondínka vo videu nakoniec ponúkla. V istých momentoch totiž môžete nadobudnúť pocit, že sledujete film pre dospelých!

Provokujúca alebo vulgárna?! Dara Rolins sa už pri tvorbe spomínaného klipu netajila tým, že bude výstredný a odvážny. Po jeho vzhliadnutí je evidentné, že svoje slová do bodky splnila. V spomínanom videu sa to totiž hmýri polonahými ženami, pričom nechýbajú odvážne zábery. Určité momenty sú však poriadne drsné.

Dej videoklipu sa odohráva v nemocničnom prostredí a zachytáva napríklad nežnôstky medzi dvoma lekármi alebo sestričkami. Dara však nedráždi len homosexualitou. Snímaná je tiež gynekologická prehliadka, ktorá sa napokon zvrtne na sex. Tmavovláska s odhaleným poprsím sa totiž priamo na ambulantnom lôžku oddáva milostným hrátkam so svojím doktorom.

Búrlivé reakcie na seba nenechali dlho čakať. Pod videoklipom sa v priebehu krátkej chvíle objavili rôzne komentáre. „Dara začína podnikať v pornobiznise, či ako?!,“ pýta sa prispievateľka. Čakala som vyššiu úroveň. Lacné až do vulgarizmu. Hlavne s tým lekárom. Ale asi to bol zámer, aby to upútalo a dvihlo žalúdok,“ zamýšľa sa ďalšia.

Speváčku sme oslovili s otázkou, či sa nebojí negatívnych odoziev. „Išli sme do toho s tým rizikom. Od začiatku bolo jasné, že pesnička má provokatívny text. A také musí byť aj video,“  povedala nám na adresu toho Rolins. „Pravdou je, že som videla aj odvážnejšie klipy. Napríklad, keď porodila Lady Gaga na začiatku svojho klipu monštrum,“  dodala pop diva s úsmevom.

VIDEO: Najnovší videoklip Dary Rolins k piesni Fóbia.

Dara Rolins - Fóbia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu