Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šóošová nenávidí Daru Rolins: Dve sekundy a je po kamarátstve!

Lenka Šóošová je na Daru Rolins nahnevaná kvôli tomuto záberu jej syna Riška. Zobraziť galériu (7)
Lenka Šóošová je na Daru Rolins nahnevaná kvôli tomuto záberu jej syna Riška.

BRATISLAVA - Rozčarovaná! Dara Rolins (39) nedávno pustila do sveta klip k piesni Ďaleko mi neuleť, v ktorom účinkujú jej kamarátky so svojimi ratolesťami. Mala to byť krásna spomienka pre jej dcéru Lauru, keď raz vyrastie. Radosť z milého videa však vystriedala nenávisť. A to zo strany Lenky Šóošovej (35). Moderátorka vraj netušila, že jej syn Riško bude až tak viditeľný. Kvôli dvojsekundovému záberu tak vznikla vojna!

Radosť a nadšenie vystriedal hnev! Ako topky.sk už informovali, v najnovšom klipe Dary Rolins sa objavil aj syn Lenky Šóošovej. Moderátorka Telerána doteraz jeho tvár pred verejnosťou skrývala. No zdalo sa, že kvôli milej myšlienke videa urobila výnimku a rozhodla sa ukázať chlapčeka. Je to však omyl!

V čase, keď sme tmavovásku kvôli záberom malého Riška kontaktovali, výsledok nakrúcania ešte nevidela. Keď si pozrela klip, jeho výsledná podoba ju nepotešila. Rovnako tak ani jej partnera Richarda Raimana, ktorý  okamžite kontaktoval speváčkinu manažérku s tým, že Dara a jej tím nedodržali dohodu. Jeho predstava bola totiž taká, že on osobne odsúhlasí, aké snímky jeho syna sa vo videoklipe môžu objaviť.

Táto žiadosť sa do istej miery chápať dá. Je však zvláštne, ako sa silou-mocou snažia Lenka a Richard tajiť identitu svojho syna. Neobmäkčilo ich ani to, že deti na kameru ukázali Simona Krainová či partnerka Laciho Strikea Anka. A dokonca ani to, že samotné video je dojemné a plné pozitívnych emócií. Zdá sa, že sú kvôli tomu ochotní obetovať aj priateľstvo s Darou Rolins.

Tá je podľa nášho zdroja z celej veci maximálne sklamaná. Osobne však na adresu zrejme už bývalých kamarátov nepovedala žiadne krivé slovo. „Zámerom klipu bolo citlivo zachytiť život Laury a ľudí nám blízkych. Je to extrémne citlivá a osobná vec. Chcela som, aby to bola pamiatka pre všetky deti. Nenapadlo mi, akú pohromu tým môžem spôsobiť. Lenke aj Richardovi sa touto cestou ospravedlňujem za spôsobené ťažkosti,” napísala nám speváčka.

Dokonca je ochotná v prípade nutnosti videoklip prerobiť a malého Riška odtiaľ vystrihnúť. Ale nahradiť tento dvojsekundový záber by nemal byť naozaj žiadny problém. „Niektoré kamarátky, ktoré sa v klipe neobjavili, mi napísali, že im je to ľúto,” prezradila Rolins. A tak ľahko môže mať peknú pamiatku namiesto syna Lenky Šóošovej niektoré iné dieťa.

VIDEO: Klip k piesni Ďaleko mi neuleť

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu