Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spoznávate slovenskú speváčku? Z tohto dievčatka vyrástol sexidol!

Slovenská speváčka ako dvojročné dievčatko. Zobraziť galériu (9)
Slovenská speváčka ako dvojročné dievčatko.

BRATISLAVA - Spomienky! Rodáčka z Bratislavy narazila vo svojom archíve na záber z detstva, o ktorý sa podelila aj so svojimi fanúšikmi. Znie to síce neuveriteľne, ale od nasnímania tejto fotografie uplynuli len dva roky a blondínka sa už objavila v televízii. Vyrástla z nej úspešná speváčka, ktorá má práce vyše hlavy a nechýba takmer na žiadnej prestížnej spoločenskej akcii.

Exhibicionistka od mala! Dievčatko na fotografii si už ako štvorročné zamilovalo kamery. Keď ju a jej spolužiakov v škôlke navštívil štáb detskej relácie Matelko, postavila sa pred tvorcov programu a bez okolkov začala spievať. Ako desaťročná už nakrúcala filmy a o dva roky neskôr spievala s Karlom Gottom.

Áno, ide o Daru Rolins, veď podoba je zjavná. Na sexi speváčku vyrástla práve z tohto rozkošného dieťaťa. „Mala som vtedy dva roky. Vyzerám tam ako kópia mojej Laury,” napísala nám blondínka z Bali, kde trávi dovolenku práve s dcérkou a svojou manažérkou. „Ja som v tom veku mohla ísť akurát na Šíravu alebo do Bulharska. Je skvelé, že my teraz môžeme našim deťom ukázať vlastne celý svet,” poznamenala Rolins.

Dara už ako dvojročná vedela pred objektívom milo zapózovať.
Zobraziť galériu (9)
Dara už ako dvojročná vedela pred objektívom milo zapózovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu