Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najkrajšia slovenská poslankyňa je zamilovaná: Priznala priateľa!

Poslankyňa Pfundtnerová potvrdila svoj vzťah aj na Facebooku Zobraziť galériu (2)
Poslankyňa Pfundtnerová potvrdila svoj vzťah aj na Facebooku (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Hoci sa atraktívnej podpredsedníčke strany Most-Híd Edite Pfundtnerovej nepodarilo po predčasných voľbách dostať opätovne do parlamentu, zúfať si nemusí. Momentálne prekypuje šťastím aspoň v súkromí, pretože je zamilovaná!

Už čoskoro bývalá poslankyňa fakt, že má po svojom boku nového muža, tajila. Pre Topky totiž priznala, že "priateľa má už dlhší čas". Odmietla sa však vyjadriť k tomu, či si jej srdce získal niekto z kolegov alebo naopak, či ide o človeka, ktorého predtým vôbec nepoznala.

O jej najnovšom priateľovi zrejme nevedeli ani jej kamaráti a známi. Po tom, ako aktualizovala svoj status na sociálnej sieti Facebook na "vo vzťahu", jej nástenku zaplavili komentáre od viacerých z nich. Všetci jej zhodne gratulovali a popriali veľa šťastia. Niektorých zaujímalo, či je to vážne, a či dostala vyštudovaná právnička "veľa ponúk na svadbu".

Najkrajšia slovenská poslankyňa je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

To však Pfundtnerová, ktorá už bola raz vydatá a má jedného syna, neprezradila. "Svoje súkromie som si vždy strážila. Chcem sa prezentovať svojou prácou a nie tým, čo robím vo voľnom čase," povedala. Prajeme jej teda veľa šťastia, nech jej nová láska vydrží čo najdhšie.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu