Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapený Modrovský: S toľkým záujmom nerátal!

Peter Modrovský vytvoril spolu s Adelou Banášovou a ďalšími kolegami z tanečnej školy vtipné videá, prostredníctvom ktorých inšpirovali deti k tomu, aby sa zapojili do súťaže. Zobraziť galériu (5)
Peter Modrovský vytvoril spolu s Adelou Banášovou a ďalšími kolegami z tanečnej školy vtipné videá, prostredníctvom ktorých inšpirovali deti k tomu, aby sa zapojili do súťaže.

BRATISLAVA - Do tanečnej súťaže The School Dance, ktorú organizuje Peter Modrovský, poslali deti zo škol viac ako 220 videí, čo prekvapilo aj samotného usporiadateľa. Ako sa zdá, v rytme hudby sa vlní celé Slovensko. Počet zúčastnených materských, základných a stredných škôl už prevýšil číslo 170, čo predstavuje približne 4 000 detí.

Ako prezradil na nedávnom rozhovore Peter Modrovský, v týchto dňoch ho naplno zamestnáva tanečná súťaž The School Dance. Tú organizuje pre deti a školy, aby ich inšpiroval k pohybu prostredníctvom zábavnej formy. Záujemcov o tanec vyzval k tomu, aby posielali vtipné tanečné videá, na ktorých "hopsajú" buď žiaci alebo celé kolektívy. Na topkách prinášame ich malú ochutnávku. 

V klipoch uvidíte malé pirátky, tancujúcich brakerov, kabaretierky a choreografie hodné profesionálov. Ak sa zapojíte do súťaže, môžete získať okrem skvelých zážitkov aj super ceny. Preto sa bavte, hlasujte a vyhrajte. Viac informácií o projekte nájdete na internetovej stránke schooldance.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu