Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tanečník Modrovský bonzol na Ďurovčíka veľké tajomstvo!

Peter Modrovský na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (2)
Peter Modrovský na online rozhovore v topkách. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Peter Modrovský sa narodil v bratislavskej Petržalke 27.11.1983. Tancu sa venuje od 8-mich rokov. V čase aktívneho tancovania patril do prvej tridsiatky svetového rebríčka, dvakrát zvíťazil v markizáckom Let´s Dance. Spolu s Jánom Ďurovčíkom založil tanečnú akadémiu Dansovia, ktorá sa venuje detským talentom. Dnes bol partner Adely Banášovej hosťom na online rozhovore v topkách. Pri tej príležitosti prezradil aj zaujímavú informáciu o kolegovi Ďurovčíkovi.

Akadémia Dansovia vznikla pred piatimi rokmi. Tancujú a učia v nej mnohé známe tváre z Let´s Dance. Tanečná akadémia vychovala pod vedením špičkových lektorov mnoho úspešných tanečníkov, ktorí obsadili popredné priečky na domácich aj medzinárodných tanečných súťažiach.

Aktuálne sa Peter venuje hlavne projektu The School Dance, ktory má za cieľ rozhýbať deti na školách a umožniť im ukázať ich talent. Projekt je však hlavne o zábave, o čom svedčia aj zábavné promovideá a tiež súťažná kategória pre učiteľov – najzábavnejšie tanečné vystúpenie.

V súvislosti so spomínaným projektom prišiel Peter na online rozhovor do topiek, kde okrem iného prezradil aj to, akú má jeho kolega Ján Ďurovčík "vadu".

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

04.04.2012 10:52 - otázka od Roman
Dobry den, paci sa mi, ze organizujete taku tanecnu sutaz pre skoly. Nikto iny na Slovenku nic podobne nerobi. Moje deti uz boli v Edulabe so svojou triedou. Ked mi doma rozpravali zazitky, ako sa tam ucili a zaroven tancovali, tak som ostal v nemom uzase. Bolo by super, keby sa vsetky deti mohli ucit moderne tak, ako to tie moje zazili v Edulabe. Nemate chut sa niekedy vratit do skoly, takej modernej? :)
Je to super, ale okrem počítačov by sa deti mali určite veľa aj hýbať... Ideálna je kombinácia
04.04.2012 10:48 - otázka od Simča
Môžem prihlásiť aj 6 ročného syna?
Jasne, súťažiť môžu aj materské aj základné školy Ďakujem za všetky otázky a želám všetkým super sviatky a hlavne úsmev
04.04.2012 10:42 - otázka od astro
Ahoj Peťo, tá výhra "jednodňový tanečný workshop" - nie je to trochu málo pre tie deti?
Výhier máme viac ako 50, tanečný workshop je iba jedna z nich. Deti môžu vyhrať napríklad xboxy, notebooky, tablety, mobily. Pre školu máme napríklad tanečný parket a iné ceny..
04.04.2012 10:39 - otázka od Nika
Dobrý deň,ja nemám otázku iba vám chcem zaželať aby sa vám v živote darilo,aby ste boli šťastný,zdravý a aby vás všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa vám splnilo všetko po čom túžite!!! Pozdravujem vás a Prajem ešte pekný zvyšok dňa.Dovidenia
Ďakujem. Aj vám prajem všetko dobré.
04.04.2012 10:33 - otázka od Zuzana
Ahojte vsetci, som rada, ze aj skoly maju zaujem o tanec. Chcem sa opytat, ci sa tato sutaz bude opakovat aj na buduci rok, lebo podla mna je to super vec.
ahoj, ak bude zo strany škôl záujem, tak určite. Radi by sme zo súťaže spravili tradíciu.
04.04.2012 10:32 - otázka od marek
Ahoj Peto, som otcom dvoch malych skolakov a pocul som od nich, ze organizujes tanecne workshopy vo vzdelavacom centre v Bratislave. Ako sa tam skola vie prihlasit a ako to tam prebieha?
Ahoj Marek, škola sa musí nahlásiť priamo do Edulabu a dohodnúť si termín.
04.04.2012 10:30 - otázka od Maťa
Ahoj :-) chcem sa opýtať prečo si prestal aktívne tancovat? Na súťažiach ťa je vidno väčšinou ako doprovod alebo pozorovateľa :-)
Prestal som aktívne po prvom Lets Dance hlavne pre nedostatok času a chodím podporovať deti z tanečnej akadémie
04.04.2012 10:29 - otázka od Adenka
Veľmi vám držím palce pri tomto projekte... deťom treba ukázať, že je dobré sa hýbať a nielen sedieť pri počítači alebo sa túlať po uliciach... Nech sa Vám darí... Prajem pekný deň...
Ďakujem za podporu, to je presne náš cieľ...
04.04.2012 10:28 - otázka od Zuzi
Ahoj,prajem Tebe a Adele krásne sviatky a veľa vody na Adelu vylej :-)
Diky, aj Tebe krásne sviatky a veľa šibačov :-)
04.04.2012 10:21 - otázka od Branislav
Peter, pocul som, ze Jano Durovcik dlhe roky skryva hrb. Vies o tom nieco?
Áno, ale nechcem to tu rozoberať :-)
04.04.2012 10:18 - otázka od Erika
Ahoj Peťo, veľmi sa teším, že ste sa pustili aj do aktivity pre školy. Držím palce, aby dopadla súťaž podľa Vašich predstáv :)
Ďakujem, verím, že sa nám podarí spraviť dobrú vec pre deti a trochu školy rozhýbeme :-)
04.04.2012 10:17 - otázka od petra
Ahoj Peto, ake mas plany do buducnosti???
Žijem prítomným okamihom a verím, že budúcnosť bude fajn
04.04.2012 10:15 - otázka od Lumier
Peťo, paráda. Páči sa mi ako si namotal deti na tanec. Držím palce a verím, že z toho bude tradícia. Pre dnešné deti je akýkoľvek pohyb dobrý.
Ďakujem, teším sa, že to má úspech.
04.04.2012 10:10 - otázka od Milena
Caute tanecnici, mna zaujima ta tanecna vyhra, mohli by ste mi o nej povedat viac? Kto ju bude vyucovat, kolko hodin v tyzdni a ako dlho? Milena zo Zvolena
Ahoj, jedná sa o jednodňový tanečný workshop priamo na víťaznej škole s tanečníkmi z Dansovie, ktorých máte možnosť poznať aj z Let s Dance. Budem tam samozrejme aj ja. Do Zvolena želám pekné sviatky.
04.04.2012 10:06 - otázka od Iveta
Ahojte, o tejto sútazi uz viem, ale chcem sa opytat, ci budu odmeneni aj samotny ziaci teda sutaziaci a nielen skoly a ake ceny dostanu? ziacka strednej skoly v Trencine
Ahoj, cien máme veľa aj pre školy aj pre žiakov. Vyhrať sa dá napríklad: Tanečné dni s tanečníkmi Dansovie priamo na školách, interaktívnu tabuľu, Xboxy s kinectom, notebooky, tablety, mobily, foťáky a ďalšie. Máme pripravené aj ceny pre hlasujúcich v rámci verejného internetového hlasovania, ktoré sa začne 25.4.2012. Týchto výhercov bude viacero a budú vylosovaní na finále. Určite tam bude xbox, notebook alebo tablet aj mobil. Pripravené sú aj špeciálne ceny, akými sú napr. ceny pre pre deti so špeciálnych škôl, ktoré sa zapoja do tejto súťaže aj napriek svojmu handicapu, čo veľmi oceňujeme. Deti s materských škôl budú odmenené všetky.
04.04.2012 10:02 - otázka od Fero
Som ucitel na zakladnej skole v Bratislave, o tejto sútazi som sa dozvedel dnes rano pri citani Vasich sprav, mohli by ste mi v skratke povedat ako sa mozme do tejto sutaze zapojit a hlavne dokedy?
do súťaže sa môžete zaregistrovať do 22.4.2012 na stránke súťaže http://schooldance.huste.tv/ . Do tohto dátumu je však potrebné aj uploadnúť video. Od 25.4.2012 bude totiž prebiehať internetové hlasovanie.
04.04.2012 09:58 - otázka od Marcela
Dobry den, som matkou dvoch dcer, ktore sa prihlasili do tejto sutaze prostrednictvom ich skoly. Velmi sa im to zapacilo a uz tvrdo pracuju na svojom videu. Nevedia vsak, ze ako bude porota hodnotit videa, ci vytvori dve kategorie, prvu za na najlepsie tanecne vystupenie a druhu za najzabavnejsie vystupenie, takze v podstate do finalovej desiatky pojde 20 videi?
dobrý deň, do finále postupuje 10 tanečných vystúpení. (jednotlivci alebo skupiny). Päť súťažiacich postúpi na základe internetového hlasovania spoločne s piatimi ďalšími, ktorých vyberie odborná porota. Z tejto desiatky vyberie odborná porota víťaza vo fyzickom finále, ktoré bude v polovici júna.
04.04.2012 09:52 - otázka od Lenka
Ahoj Peter,ako je to s tebou a domácimi prácami?máš nejakú činnosť ktorú nerád robíš?a keď bývaš sám tak sa stane že máš aj bordel či Adela býva s tebou a ona upratuje?a variť vieš?
Ahoj Lenka, domáce práce mi nerobia problém a variť viem párky aj čaj. Stane sa občas, že aj Adela niekedy po mne upratuje..
04.04.2012 09:49 - otázka od Mina
Ahoj Peťo, upútavky na projekt School Dance sa naozaj vydarili,chcela by som sa Ťa spýtať,kto bude v porotách k jednotlivým kategóriam? Ďakujem za odpoveď a prajem všetko dobré a krásne sviatky.
Ahoj, v porote budem ja, Jano Ďurovčík, Maťo Chren, Tomáš Antálek niektorí ďalší tanečníci z iných štýlov.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu