Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vratkovi z Iné Kafe praskli nervy: Nakopol fanúšičku do hlavy!

Vratko Rohoň takto kopol do neodbytnej fanúšičky. Zobraziť galériu (3)
Vratko Rohoň takto kopol do neodbytnej fanúšičky.

BRATISLAVA/ZLÍN – Neovládol sa! Líder kapely Iné Kafé Vratko Rohoň (37) si počas nedávneho koncertu poriadne zavaril. Neodbytná fanúšička ho totiž vyprovokovala k tomu, že na ňu fyzicky zaútočil. Priamo počas koncertu jej uštedril silný kopanec. Čo speváka k útoku dohnalo? Ako s odstupom času okomentoval svoje zlyhanie?!

Vaše tipy

Dostala lekciu! Fanúšikovia punkrockovej kapely Iné Kafe sa zhodujú na tom, že sú ich koncerty nezabudnuteľné. Svoje o tom určite vie aj ich obdivovateľka zo Zlína, ktorá sa k lídrovi kapely Vratkovi Rohoňovi dostala až príliš blízko. Jej obťažovanie spevákovi očividne nebolo vôbec príjemné. Potvrdzuje to aj video, ktoré nám náš čitateľ zaslal do redakcie. Nahrávka totiž zachytáva speváka v momente, keď neodbytnú fanúšičku kopol priamo do hlavy.

Speváka sme oslovili s tým, aby nám vzniknutý incident vysvetlil. „Hrali sme koncert pre viac ako 1000 ľudí. Predo mnou stála opitá dievčina, ťahala ma za gate. Niekoľkokrát som jej dal najavo, nech to nechá tak, nech to nerieši. Chcel som jej dať takú „otcovskú facku“, ale mal som plné ruky, tak som ju nakopol. Nedala si povedať, tak som to spravil ešte raz,“ porozprával nám okolnosti konfliktu Vratko. „Prišlo mi nevhodné zastaviť koncert, celé to tam stopnúť, aby 1000 ľudí sledovalo, ako ju tam opitú ochranka vyťahuje z davu a odvádza preč cez pódium. Bolo to len medzi mnou a ňou,“ poznamenal.

Sám si vraj presne nepamätá, kam dievča svojím kopancom zasiahol. Na facebookovej stránke kapely sa uvádza, že to bola ruka dievčaťa, čitateľ, ktorý nám video zaslal, hovorí o hlave. Hoci nie je jednoznačné, kam bola dievčina zasiahnutá, jedno je isté. S odstupom času si spevák uvedomuje, že sa nezachoval správne. „Mrzí ma to, Pri žene sa mi to stalo prvýkrát. Ak však na mňa bude nejaká žena mieriť zbraňou, tak sa nechám zabiť preto, aby som bol džentlmen?!“ zamýšľa sa Rohoň. „Nie som perfektný, ale každý z nás je len človek. Nikoho som nezabil, nikomu som neublížil. Nemal som to takto riešiť, ale stalo sa,“ dodáva na svoju obhajobu. Za vzniknutý incident sa líder kapely verejne ospravedlnil aj na ich facebookovom profile.    

Ako sme sa od speváka tiež dozvedeli, napadnutej fanúšičke nijako vážne neublížil. „Po koncerte prišla za mnou, chcela sa odfotiť,,“ povedal pre topky Vratko. Svojich priaznivcov si ako kapela vážia a nebránia sa ani priamemu kontaktu s nimi. „S našimi fanúšikmi mame vypestovaný nadštandardný vzťah. Po koncerte chodíme medzi nich, s každým jedným sa odfotíme a podpisujeme sa. Po každom jednom turné sú to tisíce fotografií. Toto bola fakt výnimka, čo potvrdzuje pravidlo," opísal vzťahy s priaznivcami Rohoň. Taktiež priznáva, že po tejto nepríjemnej skúsenosti by sa už teraz zachoval úplne inak. „Dnes vidím, že to, čo som urobil, bolo nevhodné. Nabudúce zastavím koncert,“ uzavrel. Čo si o tom všetkom myslíte vy?!

VIDEO: Vratko Rohoň sa neovládol a fanúšičke dal poriadnu lekciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu