Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

VIDEO, ktoré musíte vidieť! Známy spevák na pódiu zmlátil fanúšičku

Joseph Edgar Foreman, známy pod menom Afroman, na koncerte nečakane vrazil fanúšičke. Zobraziť galériu (6)
Joseph Edgar Foreman, známy pod menom Afroman, na koncerte nečakane vrazil fanúšičke.

BILOXI – Taký prídavok nečakali! Americký raper Joseph Edgar Foreman (40), známy skôr ako Afroman, má na krku poriadny malér. Počas utorkového koncertu totiž surovo zrazil k zemi fanúšičku, ktorá sa nečakane objavila na pódiu. Šokovanú dievčinu zaliala krv a násilný interpret ďalej pokračoval vo vystúpení. Prípadom sa zaoberala aj polícia.

Svoje rozhodnutie trpko oľutovala! Hudobník nominovaný na Grammy – Joseph Edgar Foreman, známy vďaka hitu Because I Got High, sa istej fanúšičke postaral o nezabudnuteľný zážitok. Raper totiž počas utorkového koncertu surovo zrazil k zemi dievčinu, ktorá si k nemu prišla na pódium zatancovať. Jeho facka bola tak silná, že brunetku zaliala krv a nebol schopná sa zdvihnúť zo zeme.

Ako informuje portál tmz.com, svedkovia útoku tvrdia, že muzikant pokračoval ďalej vo vystúpení, akoby sa nič nebolo stalo. Prestal, až keď zhasli svetlá a vypla sa hudba. Z koncertu si štyridsaťročného interpreta odviedli muži zákona rovno na policajnú stanicu. Prepustili ho na kauciu vo výške 330 dolárov.

Afroman ospravedlňuje svoje konanie tým, že bol prítomnosťou dievčiny na pódiu zaskočený. „Išlo o spontánny reflex,” uviedol spevákov hovorca v oficiálnom vyjadrení. Vinu hádžu aj na ochranku, ktorá mala zabrániť tomu, aby bol interpret počas vystúpenia niekým rušený. 

VIDEO: Afroman počas koncertu surovo napadol svoju fanúšičku. 

afroman utok na zenu

VIDEO: Afroman je známy najmä vďaka skladbe Because I Got High.

Afroman - Because I Got High

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu