Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prsnatá Balúchová do politiky: Za dve vety 1 000 €!

Barbora Balúchová láka voličov k urnám. Jej favoritmi sú národniari. Zobraziť galériu (7)
Barbora Balúchová láka voličov k urnám. Jej favoritmi sú národniari.

BRATISLAVA – Je za serióznu a bojuje proti odpočúvaniu! Speváčka Barbora Balúchová (24) najnovšie upustila od imidžu silikónovej sexice a stavila na konzervatívnosť. Svoju tvár totiž prepožičala predvolebnej kampani SNS. V reklamnom spote sú z jej úst počuť dve vety. V prvej apeluje na ochranu súkromia, v druhej nabáda na voľbu svojich favoritov. Podľa našich informácií za to zinkasovala okolo tisíc eur.

Zo silikónovej blondínky vo vyzývavom outfite sa stala decentná tmavovláska. Ako sa zdá, Barbora Balúchová zmenila imidž od základov. To sa najnovšie snaží zužitkovať v politických vodách. Nechala sa totiž nahovoriť na účinkovanie v predvolebnej kampani SNS. „Keď voláte s vlastnou mamou a niekto vám dýcha do telefónu, pochopíte, že tam nie ste samé,“ hovorí v spote vážnym hlasom Barbora, čím reaguje na súčasný problém týkajúci sa odpočúvania hovorov. Pre umocnenie serióznosti má speváčka oblečené konzervatívne sako čiernej farby.

Za prepožičanie svojej tváre pre túto kampaň zinkasovala podľa našich informácií približne tisíc eur. „K sume sa nebudem vyjadrovať. Možno ma veľa ľudí odsúdi za to, že som túto ponuku prijala, ale ja to neľutujem. Nerobím to kvôli peniazom, ale z presvedčenia. Keď ma kompetentní oboznámili so svojou politickou ideou, neváhala som. Išla som do toho, páčia sa mi ich nápady,“ povedala nám Barbora.

Balúchová však nie je jediná „šoubiznisová“ tvár, ktorá v spote vystupuje. Okrem nej môžeme vidieť aj hudobníkov z kapely Tublatanka – Maťa Ďurindu a Juraja Topora. Dokonca aj hokejistu Mareka Urama. Ten však na rozdiel od nich aj figuruje na kandidátke SNS.

V súvislosti s tým nás zaujímalo, aký efekt má obsadenie mediálne známej osobnosti do kampane. „Ide o tradičný ťah politických strán. Známe osobnosti sú ľudia považovaní za autority, ktoré prepožičiavajú svoju tvár a dobré meno strane. Môže to ovplyvňovať rozhodovanie voličov. Napríklad Tublatanka by mohla prilákať štyridsiatnikov. Treba však podotknúť, že angažovanie známych tvárí už nie je takým lákadlom ako v minulosti,“ povedal nám politológ Juraj Marušiak, ktorý tiež pozitívne zhodnotil predvolebné kroky SNS. „Vedenie konečne pochopilo, že je potrebná obmena klubu. Odišli tie najskorumpovanejšie tváre. Myslím si, že sa snažia zmeniť imidž, aký v minulosti mali. Praktiky Jána Slotu, aké volil pred dvomi rokmi, už v súčasnosti nezaberajú. Preto je dobré, že dostali priestor nové tváre ako napríklad Marek Massay alebo Marek Uram,“ uzavrel odborník.

VIDEO: Barbora Balúchová sa nechala nahovoriť na kampaň SNS.

SNS - spot

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu