Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rakovská po neúspechu tromfla jojkárky: Návrat na obraz!

Barbora Rakovská si trúfa, zrejme vyfúkne džob jojkárskym moderátorkám. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská si trúfa, zrejme vyfúkne džob jojkárskym moderátorkám.

BRATISLAVA - Fiasko alebo veľký návrat? Mladá mamička Barbora Rakovská (24), ktorá kedysi čelila vlne kritiky za moderovanie šou Slovensko hľadá talent, sa rozhodla vzkriesiť svoju kariéru. Zúčastnila sa totiž konkurzu do jojkárskeho projektu Hotel Paradise. Podľa našich informácií má veľkú šancu tento džob získať!

Materstvo jej evidentne prospelo! Kým v roku 2008 pôsobila v súťaži Slovensko hľadá talent na Markíze úplne nevýrazne, tentoraz Barbora Rakovská zabodovala. Ešte v minulom roku sa zúčastnila kamerových skúšok na jojkársku šou Hotel Paradise. „Výber moderátora novej reality šou ešte nebol definitívne uzavretý, stane sa tak v najbližších dňoch,“ povedal nám hovorca televízie na bratislavskej Kolibe Jozef Gogola.

Podľa našich informácií však už v užšom výbere nezostalo veľa mien. „Barbora bola jednoznačne najlepšia,” tvrdí dobre informovaný zdroj. Bývalej rosničke teda reálne „hrozí”, že tento flek naozaj dostane. A to sa na konkurze zúčastnili aj jojkárky Erika Barkolová a Stanka Pavolová. Topky.sk zisťovali, čo vlastne Rakovskú viedlo k tomu, aby na výberové konanie prišla. „Tri mesiace života pri mori - to je veľmi slušná ponuka, naozaj lákavá,” prezradila nám so smiechom.

V skutočnosti sa však zdá, že zatiaľ sa nad touto prácou príliš vážne nezamýšľala. Nedokázala nám totiž odpovedať na otázku, kto by sa v tom čase postaral o jej šestnásťmesačnú dcéru Amiu. „K tomu sa nechcem vyjadrovať, zatiaľ je to abstraktná myšlienka, ktorá nekorešponduje s realitou,” povedala nám aj na margo toho, že jej flek zatiaľ nie je oficiálne potvrdený.

V tomto čase zažíva Barbora Rakovská taký malý návrat na obrazovky. Uvádza totiž žrebovanie výherných čísel na Markíze. Oslovili ju však samotní zástupcovia lotérie, nie je teda tvárou televízie. Ak si ju však nakoniec Jojka vyberie pre Hotel Paradise a dopadne to dobre, môže sa udomácniť práve na Kolibe.

 

Tip: Pozrite si program Jojky na dnes. Jojku a ďalšie stanice nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu