Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Sexi mrcha Minichová: Opäť vyzlečená!

Milena Minichová predvedie v seriáli Druhý dych opäť svoje pôvaby. Zobraziť galériu (4)
Milena Minichová predvedie v seriáli Druhý dych opäť svoje pôvaby. (Zdroj: tv doma)

BRATISLAVA - Žiadna hanblivka! Po potvore Oksane z jojkárskeho Paneláku hrá Milena Minichová (29) mrchu aj v seriáli Druhý dych, ktorý beží na televízii Doma. Tam však okrem negatívnych vlastností svojej seriálovej postavy navyše ukazuje aj pôvaby štíhleho tela. O intímne zábery nebude núdza ani v dnešnej epizóde. Blondínka zo seba zhodí oblečenie a predvedie sa v spodnej bielizni.

Romantika, ale aj sexi zábery! Tak zatiaľ vyzerá seriál Druhý dych. V dnešnej časti si prídu na svoje obdivovatelia Mileny Minichovej, ktorá zvláda úlohy mŕch na jednotku. Pri pohľade na jej tvár a telo jej to ale určite mnohí muži odpustia.

Blondínka nakrútila pre aktuálnu časť seriálu zábery, kde sa po byte premáva takmer len v bielizni. Jej plné prsia zahaľuje zelená podprsenka a spod nezapnutej sukne vytŕčajú rovnako tmavé nohavičky.

„Som dosť hanblivá, ale beriem to ako súčasť mojej práce,” povedala nám herečka k odhaleným scénam. Hneď v úvodnej časti seriálu dokonca musela nahá skončiť v posteli s Branislavom Deákom. Zábery z prvej epizódy nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu