Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nahá Minichová: Vystrčila zadoček!

Milena tentokrát odhalila svoj zadoček. Zobraziť galériu (6)
Milena tentokrát odhalila svoj zadoček.

BRATISLAVA - Neustále vyzlečená! Druhý dych postupne ponúka prehliadku všetkých pôvabov Mileny Minichovej (29). V dnešnej časti sa herečka opäť predvedie v Evinom rúchu. Tvorcovia totiž neodolali a jej seriálovú postavu nechali spať úplne nahú. Nezabudli jej pritom odokryť aspoň zadoček.

Jedna sexi scéna za druhou! Milena Minichová už v seriáli Druhý dych nakrútila niekoľko intímnych scén. Raz sa premávala v bielizni, inokedy odhalila prsia a predviedla už aj živočíšny sex s Pavlom Bruchalom. Stále sa jej to však nezdá priveľa. „A čo je príliš?” odpovedala protiotázkou, keď sme s ňou na túto tému nedávno hovorili.

A tak sa plavovláska odhaľuje aj ďalej. Najnovšie bola na pľaci dokonca úplne nahá! Do deja bola totiž zakomponovaná scéna, v ktorej jej spiaca postava nemá na sebe pyžamo ani bielizeň. Tvorcovia evidentne využívajú Milenine pôvaby pre potešenie očí mužských divákov. Tentokrát im doprajú pohľad na herečkin odhalený zadoček.

„Som dosť hablivá, ale je to súčasť mojej práce,” povedala nám Minichová už k prvým vyzlečeným scénam. A ko sa teda zdá, tak skoro s odhaľovaním pred kamerami ani neskončí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu