Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Minichová a Rakovská na móle: Dámy, ste to vôbec vy?

Milena Minichová a Barbora Rakovská sa predviedli na móle. Zobraziť galériu (25)
Milena Minichová a Barbora Rakovská sa predviedli na móle. (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Nepodobali sa na seba! Na včerajších Bratislavských módnych dňoch sa na mólo nepostavili len profesionálne modelky. Týchto rolí sa úspešne zhostili aj niektoré dámy zo šoubiznisu. Promenádovanie si vychutnali napríklad herečka Milena Minichová (30) alebo moderátorka Barbora Rakovská (26). Obe vďaka nánosom mejkapu a výrazným outfitom nevyzerali tak, ako sme v ich prípade zvyknutí.

Včerajšie Bratislavské módne dni nedali príležitosť len zbehnutým modelkám. Na móle sa totiž predviedli aj niektoré známe tváre slovenského šoubiznisu. Napríklad bývalá fitnesska Zora Czoborová, úradujúca Miss Slovensko Kristína Krajčírová, bývalý farmár Adam Kováč, moderátorka Lenka Šóošová, herečka Milena Minichová a tiež moderátorka Barbora Rakovská.

Práve dve posledné spomínané známe tváričky sa na seba takmer vôbec nepodobali. Tridsaťročná blond herečka, ktorá je v súkromí skôr konzervatívnejšia, predviedla bujný výstrih v čiernych priliehavých šatách. Tie doplnila flitrovanou vestou striebornej farby.

Dokonalý mejkap a účes zmenil aj matku malej Amie Barboru Rakovskú. Tá však zaujala aj vylepšenou figúrou. „V poslednom čase sa stretávam s otázkou môjho schudnutia veľmi často. Prvý krát v živote som ale zhodila pár kíl bez toho, aby som kvôli tomu niečo urobila,“ prezradila topkám atraktívna moderátorka. „Asi to bude tým, že behám okolo malej,“ prezradila dôvod, ktorý zjavne nespočíva v žiadnej diéte. „Bohužiaľ nemám čas ani na fitko,“ uzavrela Rakovská. 

Zábery z podujatia nájdete v našej GALÉRII!

Aj farmár Adam Kováč bol v netradičnom outfite na nespoznanie.
Zobraziť galériu (25)
Aj farmár Adam Kováč bol v netradičnom outfite na nespoznanie.  (Zdroj: Foto: Vladimír Labát)

Ako chcete vedieť, ako vyzerá víťazná kolekcia mladých talentov, pozrite sa TU.

To najlepšie z Bratislavských módnych dní!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu