Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jaroš šokoval Mirgovú netradičným darčekom!

Miro Jaroš potešil Dominiku Mirgovú netradičným darčekom. Zobraziť galériu (6)
Miro Jaroš potešil Dominiku Mirgovú netradičným darčekom.

BRATISLAVA – Prekvapil ju! Miro Jaroš (33) pred pár dňami usporiadal súkromný koncert pre svojich najbližších. Medzi pozvanými hosťami nechýbala ani Dominika Mirgová (19), ktorú spevák obdaroval skutočne originálnym spôsobom!

Aby nezabudla! Koncom leta nakrútili Miro Jaroš a Dominika Mirgová videoklip k ich spoločnej piesni s názvom Na pokraji síl. Spevák sa už vtedy netajil tým, že mu interpretka svojou účasťou v ňom splnila jedno z jeho veľkých želaní. Pred pár dňami sa preto rozhodol, že sa jej za to odvďačí a poteší ju. A tak Trnavčanku obšťastnil netradičným darčekom.  

Ako nám Jaroš prezradil, Mirgová od neho dostala kovovú sochu krkavca. „Keď sme nakrúcali klip, niekoľkokrát ju živý vták ďobol. Myslím, že vždy, keď sa na neho pozrie, spomenie si na mňa,“ povedal nám s úsmevom Miro. 

Z netradičného darčeka mala Mirgová veľkú radosť. „Zažila som si s tým krkavcom počas natáčania veľmi veľa a pripomenul mi aj pekné chvíle, takže sa teším," poznamenala Dominika, ktorá si sochu vystavila na poličke v obývačke. „Pekne sa tam vyníma," dodala.

Hudobník obdaroval kolegyňu z brandže počas sviatočného koncertu, ktorý usporiadal pre svojich blízkych. Podujatia sa zúčastnilo zhruba sto hostí. Na pódiu sa po Jarošovom boku vystriedalo viacero priateľov. Dokonca si s ním zaspievala aj sestra Margita. Či to spolu zvládli, sa môžete presvedčiť vo videu.

VIDEO: Miro Jaroš si zaspieval spoločne so svojou sestrou.

VIDEO: Klip Mira Jaroša a Dominiky Mirgovej k ich spoločnej piesni Na pokraji síl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu