Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Premiéra morbídneho klipu: Mŕtva Mirgová v jazere!

Dominika Mirgová v novom klipe, ktorý vytvorila spolu s Mirom Jarošom. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová v novom klipe, ktorý vytvorila spolu s Mirom Jarošom.

BRATISLAVA - Už je hotový! Topky.sk vás koncom augusta informovali, že Miro Jaroš (33) a Dominka Mirgová (19) nakrúcajú videoklip k spoločnej piesni. Teraz vám prinášame jeho exkluzívnu premiéru. Uvidíte v ňom speváčku, ako hrá mŕtvolu ležiacu na hladine jazera. Nanešťastie jej o život išlo aj pri nakrúcaní!

Tiesnivá atmosféra! Song Na pokrají síl má tragický dej, a tak sa Miro Jaroš rozhodol, že sa k nemu hodí video podobné tomu, aké už nakrútili Nick Cave a Kylie Minoque k svojmu duetu Where the wild roses grow. Všetci sa pritom inšpirovali Millaisovým obrazom Ofélia.

Mŕtva žena ležiaca na hladine jazera je dosť pochmúrny námet. Dopĺňajú ho aj zvieratá ako sova, had či krkavec. A práve plaz spôsobil pri nakrúcaní menší rozruch! Keď sa pohyboval okolo hrdla Dominiky Mirgovej, spôsobil jej problém s dýchaním. „Trochu ma pridusil. Ale tiež ma niekoľkokrát ďobol krkavec, štípali ma komáre a v studenej vode som ležala niekoľko hodín. Určite to však stálo za to,” povedala nám superstaristka.

V klipe spevák nachádza mŕtvu Dominiku vo vode a vynáša ju na breh. Podozrenie z jej smrti padá práve na Mira, ktorý ju mal zabiť z nešťastnej lásky, no ten sa bráni. „Možno som vrahom ja a možno nie. Úmyselne sme rozlúštenie tejto záhady nechali na ľuďoch,” neprezradil podstatu videa Jaroš.

Klip_Jaros_Mirgova

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu