Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Drobovej oblé bruško i náhla nevoľnosť: Gabika, si v tom?!

Gabriela Drobová ukázala zaoblené bruško. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Drobová ukázala zaoblené bruško.

BRATISLAVA – Bude mamou?! Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová (38) sa nikdy netajila tým, že by si potomka priala. Najnovšie to vyzerá tak, že by mohla byť v požehnanom stave. Nasvedčuje tomu aj jej rastúce bruško a tiež nevoľnosť, kvôli ktorej musela zdrhnúť z priameho prenosu Slávik 2011.

Nosí pod srdcom dieťatko?! Hoci sa úspešná šéfka módnej televízie Fashion Tv Gabriela Drobová naplno venuje práci, šíria sa reči, že s priateľom Karolom Rumanom čakajú spoločného potomka. Tomu, že je to naozaj tak, by mohli nasvedčovať aj fotografie z nedávneho Bratislavského bálu.

Gabika na plese zaujala nielen krásnou zelenou róbou, ale predovšetkým zväčšenými prsiami a najmä vypuklým bruškom. Blondínka to vo svojom okolí odôvodňovala nedávnou dovolenkou, na ktorej jej vraj mimoriadne chutilo. No ako sa zdá, nemusí ísť len o kilogramy z jedla.

Na jej tehotenstvo totiž môže poukazovať aj náhly odchod zo Slávika 2011. Po prvom reklamnou brejku Drobová zmizla z galavečera aj so svojím partnerom Karolom. „Prišlo jej zle od žalúdka a museli odísť,“ prezradil náš zdroj. V minulosti pritom nemala blondínka problém žúrovať na rôznych akciách aj do rána.

Keď sme sa s ňou k tejto téme snažili spojiť, nezdvíhala telefón ani nereagovala na SMS správy. Už v minulosti však Drobová tvrdila, že by si takéto informácie aj tak nechala pre seba. „Keď budem tehotná, tak to nebudem rozprávať verejne,“ tvrdila nám kedysi.

Zrejme sa tejto zásady drží aj teraz alebo je naplno zaneprázdnená prípravami na sobotňajší kasting na novú moderátorskú tvár Fashion TV. Nakrúcanie prebehne v jednom z luxusných bratislavských hotelov. Nechajme sa prekvapiť, možno práve tam blondínka prezradí niečo viac.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu