Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nádejné moderátorky: Odhalili stehienka aj nohavičky!

Modelky ukazovali štíhle stehienka, spod rifieľ vykukli aj nohavičky. Zobraziť galériu (14)
Modelky ukazovali štíhle stehienka, spod rifieľ vykukli aj nohavičky.

BRATISLAVA - Ktorá zaujala najviac? Cez víkend Gabriela Drobová vyberala novú moderátorku pre módnu televíziu, ktorej šéfuje. Na kastingu sa ukázalo niekoľko modeliek, ale aj obyčajné dievčatá, ktoré chceli skúsiť šťastie. Niektoré záujemkyne sa snažili pútať pozornosť už svojím oblečením, a tak zvolili ultra krátke minišaty. Iné zasa vsadili na odlišné zbrane.

Láka na prácu snov! Gabriela Drobová hľadá moderátorku pre Fashion TV. Nová tvár by mala nahradiť modelku Soňu Skoncovú, ktorá odišla do Ameriky. A práve jej úspechy boli najväčším lákadlom pre uchádzačky. Tmavovláske sa totiž podarilo objaviť sa na červenom koberci po boku Sachu Baron Cohena alias Borata či skamarátiť sa s Paris Hilton.

Záujem o pozíciu v módnej televízii bol preto veľký. Z 200 prihlásených pozvala riaditeľka Drobová pred kamery približne 30 tých, čo ju zaujali najviac. Konkurzu sa zúčastnili najmä modelky, napríklad Mária Zelinová, Jana Mutňanská, Alžbeta Ferencová či exotická Jessica Simonfy. A väčšina z nich chcela ukázať aj svoju postavičku. Dievčatá si preto zvolili minišaty, ktoré pri sedení odhaľovali ich stehná.

Kasting sa však nezaobišiel ani bez menšieho trapasu. Jedna z nádejných moderátoriek totiž ukázala, akú má na sebe bielizeň. Spod rifieľ s nízkym sedom jej vykukovali biele nohavičky.

O tom, ktorá z týchto záujemkýň nakoniec získa vysnenú prácu, zatiaľ nie je rozhodnuté. Po kamerových skúškach a rozhovore v angličtine si Gabriela Drobová vybrala desiatku dievčat, ktoré o pozíciu zabojujú. „Ušila som si týmto projektom na seba búdu, lebo bolo naozaj ťažké vybrať tých 10, ktoré postupujú ďalej,” povedala nám blondínka. Jediným nepríjemným prekvapením pre ňu bola uchádzačka, ktorá poslala krásnu fotografiu a v realite vyzerala úplne inak.

Tip: Pozrite si program Fashion TV. Nájdete ho na stránke telkac.sk


Ako má podľa Gabiky Drobovej vyzerať nová tvár Fashion TV?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu