Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Farkašovej zakázaný sex v Ordinácii: Ukázala aj objemný hrudník!

Ľuboš Kostelný a Kristína Farkašová sú od včera tajní milenci v Ordinácii. Zobraziť galériu (4)
Ľuboš Kostelný a Kristína Farkašová sú od včera tajní milenci v Ordinácii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zakázané ovocie chutí najlepšie! Týmto známym tvrdením sa zrejme riadili Ľuboš Kostelný (30) a Kristína Farkašová (29). Kolegovia sa vo včerajšej časti markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade tajne pomilovali v lekárovej izbe. Po akte mal herec výčitky, že podviedol svoju seriálovú manželku Noru Juríčkovú alias Petru Polnišovú (35).

Bolo horúco! Herečka Kristína Farkašová stvárňujúca postavu učiteľky Silvie Krnáčovej včera zviedla ženatého doktora Stanislava Juríčka (Ľuboš Kostelný). Hoci to medzi dvojicou v seriáli iskrilo už dlhšie, k samotnému sexu došlo až teraz.

Párik sa odhodlal k milostnému aktu spontánne – v lekárovej izbe. Napriek tomu, že samotný sex pred kamerami ukázaný nebol, i tak nebola núdza o pikantné zábery. Po tom, čo sa dvojica oddala milostným hrám, mohli diváci na obrazovkách vidieť, ako sa herečka oblieka. Objektívy zachytili aj jej bujné vnady v podprsenke.

Keď sme sa na podobné pikantné scény pýtali herečky v minulosti, povedala nám, že ak sú nakrútené decentne, nerobí jej to problém. „Je to, ako keby som na sebe mala plavky. V lete sa tak bežne pohybujem. V divadle som bola už aj viac nahá. Vtedy ma ľudia sledovali zo vzdialenosti asi jedného metra,“ priblížila nám svoj pohľad na vec ryšavka. Uvidíme, či sa kvôli vernému stvárneniu reality nevyzlečie v budúcnosti pred  kamerami úplne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu