Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Zaskočený Kramár: Strach o život!

Maroš Kramár nevedel, do čoho ide, nakoniec sa bál o život. Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár nevedel, do čoho ide, nakoniec sa bál o život.

BRATISLAVA - Netušil, čomu sa upísal! Maroš Kramár (52) sa nám priznal, že keď vidí červené svetlo na kamere, púšťa sa bez rozmyslu do všetkého. Tak to bolo aj s jeho účasťou v šou Wipe Out. V Argentíne však nakoniec zažil obavy, či všetko prežije v zdraví!

Išiel do toho, ale... Maroš Kramár sa ako člen česko-slovenského družstva zúčastnil súťaže Wipe Out. Prekvapivo sa nám však priznal, že adrenalín vôbec nemá rád. „Dobrovoľne by som do niečoho takéhoto nešiel. Dostávam sa k tomu v rámci môjho povolania. A tá kamera robí zázraky. Keď vidím červené svetielko, tak idem a skočím aj tam, kam by som v živote neskočil,” prezradil nám herec.

Hovorí sa, že v kurze je ten, čo je videný na obrazovkách a v médiách. Zrejme si to uvedomuje aj Maroš Kramár, ktorý na ponuku do šou kývol. Nakoniec sa v tom však vôbec nevyžíval. „Boli medzi nami aj takí, čo chceli dokázať celému národu, že sú naozaj zdatní, tí sa prihlásili do súťaže aj trikrát,” rypol si do mladších spolubojovníkov.

On sám sa však radšej držal v ústraní. Prečo? „Boli tam aj zlomeniny, bolo to naozaj dosť náročné a nebezpečné. Ja toto nepotrebujem, ja mám doma tri deti a potreboval som sa vrátiť živý a zdravý,” priznal Kramár obavy o svoj život.

Ako sa snažil vyhnúť zraneniam a či sa mu to naozaj aj podarilo, sa dozviete z videa.

Sledujte TopkyTV: Maroš Kramár o svojej účasti v súťaži Wipe Out.

Kramar_wipeout

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu