Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

»Hviezdna« kariéra svalnáča Nika z Mama, ožeň ma: Vyzlieka sa donaha za 8 eur!

Nikola Cigolinov si stále zarába svojím telom. Zobraziť galériu (9)
Nikola Cigolinov si stále zarába svojím telom.

BRATISLAVA - Stále ukazuje svoje telo! Nikola Cigolinov (33) sa zviditeľnil v Hoteli Paradise. V tom čase sme na topkách informovali, že si v minulosti zarábal v USA ako gay escort. Zaujímavé je, že tento rok sa rozhodol hľadať si nevestu v jojkárskej zoznamke Mama, ožeň ma. No ani to mu nebráni, aby sa vyzliekal pred cudzími očami. Už čoskoro sa predvedie ako striptér v horúcej šou v Bratislave. Vďaka zľavovému portálu sa pred rozvášnenými dámami vyzlečie len za 8 eur.

Zarába, ako sa dá! Nikola Cigolinov kedysi bojoval v Hoteli Paradise. Svoju účasť však nedotiahol do víťazného konca. Keďže nezískal 50 tisíc eur, musel sa po vypadnutí o seba opäť postarať sám.

Podľa informácií, ktoré zverejňuje na svojej facebookovej stránke, nemá len jednu prácu. Živí sa ako fitnes tréner a venuje sa aj masážam. No to stále nie je všetko. Ako sme zistili, jednou z jeho profesií je aj striptíz. Nagélovaný svalnáč sa už čoskoro predvie ako špeciálny hosť na pikantnej šou v Bratislave. 

„Ďalšou hviezdou bude mediálne známy model a striptér Niko. Šarm, perfektne vypracované telo, ideál mužskej dokonalosti, toto všetko v jednej osobe,” napísali o ňom usporiadatelia. No hoci je šou prezentovaná ako veľmi lukratívna a exkluzívna, aj táto akcia sa dostala na populárny zľavový portál. Vďaka tomu majú rozvášnené dámy šancu vidieť Nikovo obnažené telo len za osemeurovú poukážku.

Topky.sk sa snažili spojiť aj so samotným svalovcom. „Teraz nemám čas, ozvite sa neskôr,” povedal nám Cigolinov. Neskôr sa nám ho už ale zastihnúť nepodarilo. 

»Hviezdna« kariéra svalnáča Nika
Zobraziť galériu (9)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu