Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Michal z Farmy si dokaličil tvár: Šoféroval ožratý!

Michal Kováčik sa so svojím zranením Zobraziť galériu (5)
Michal Kováčik sa so svojím zranením "pochválil" aj na sociálnej sieti.

LEHOTA POD VTÁČNIKOM – Kriesili ho v sanitke! Michal Kováčik (23), známy z markizáckej šou Farma, na toto leto nebude spomínať v najlepšom. Pred niekoľkými dňami mal haváriu, pri ktorej sa bolestivo zranil. Škrabance a modriny si však vyučený stolár zapríčinil vlastnou nerozvážnosťou. Šoféroval totiž pod vplyvom alkoholu!

Dostal poriadnu lekciu! Michal Kováčik, ktorý momentálne na obrazovkách televízie Markíza  súťaží o 50 tisíc eur v šou Farma, sa v uplynulých dňoch spamätával z nepríjemného zážitku. Ako sme zistili, vysypal sa z malého motocykla, ktorý podľa vlastných slov šoféroval opitý.

S bolestivou nehodou sa Michal pochválil aj svojim priateľom na sociálnej sieti Facebook. Okrem fotografií s doráňaným čelom pridal aj výstižné komentáre. „No, potrestal som sa... Už nebudem jazdiť nad.bkaný. Bol som na šrot, tak mi treba,“ kajal sa farmár.

Keď sme Kováčika v súvislosti s nehodou oslovili, najprv mu nebolo do reči. Nechcel sa k ničomu vyjadrovať. Nakoniec nám však priblížil príčinu pádu: „Chcel som zdvihnúť babetu na zadné koleso, no nevyšlo mi to. Padol som. Moc si z toho nepamätám. Prebral som sa až v záchranke s otrasom mozgu.“ Na otázky týkajúce sa jazdy pod vplyvom alkoholu však neodpovedal. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu