Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mirgová zo seba nechala urobiť Kylie Minogue: Pozrite na tú podobu!

Dominka Mirgová (vpravo) napodobnila Kylie Minogue (vľavo). Zobraziť galériu (10)
Dominka Mirgová (vpravo) napodobnila Kylie Minogue (vľavo).

BRATISLAVA – Potrápil ju! Dominika Mirgová (19) a Miro Jaroš (33) začiatkom týždňa nakrúcali videoklip k ich najnovšej piesni. Spevák nám v rozhovore prezradil, že brunetka mu takýmto spôsobom splnila jednu z jeho túžob. Na pár hodín sa totiž vžila do kože austrálskej speváčky Kylie Minogue (43).

Rovnaká scéna, tragický dej, odlišní interpreti! Začiatkom týždňa nakrúcali Miro Jaroš a Dominika Mirgová  videoklip k ich spoločnej piesni, ktorá ma názov Na pokraji síl. Hudobníci sa pri vytváraní deja inšpirovali duetom Kylie Minogue a Nicka Cavea, kde austrálska speváčka leží mŕtva na hladine jazera.

Rovnakú úlohu si teda vyskúšala aj Mirgová. V podobných bielych šatách si ľahla do jazierka plného rastlín v bratislavskej Botanickej záhrade. Vo vode však nebola sama. Spoločnosť jej tam robil  veľký pytón, ktorý v šou Česko Slovensko má talent účinkoval spoločne s duom Aratron Aspis.

Keďže spoločnosť veľkého plaza by mnohým ľuďom určite bola nepríjemná, zaujímalo nás, či Dominika proti tomu nenamietala. „Protestovala, keď som jej povedal, že tam budú pavúky a krkavce. Má totiž problém s pavúkmi. Tak sme upustili od tarantuly a rozhodli sme sa, že využijeme iba veľkého tropického hada,“ poznamenal Jaroš so smiechom.

Spoluprácu s Mirgovou si spevák pochvaľoval. „Je úžasná speváčka. Baví ma na nej, že je spontánna. Práve taká by mala byť správna hviezda. Dominika je ten vhodný ksicht, ktorý sa dokáže do vody ponoriť a vyzerá to výborne,“ uzavrel.  

Sledujte Topky TV: Takto to na výrobe videoklipu vyzeralo.

Mirgova v klipe

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Mirom Jarošom o videoklipe k piesni Na pokraji síl.

Miro Jaros o klipe

VIDEOklip k piesni Where The Wild Roses Grow od Nicka Cavea a Kylie Minogue.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu