Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mirgovej mrazivý problém: Riešila to alkoholom!

Dominika Mirgová sa musela v mínusových teplotách zahrievať. Dekami a alkoholom. Zobraziť galériu (11)
Dominika Mirgová sa musela v mínusových teplotách zahrievať. Dekami a alkoholom.

PREŠOV – Vytrápila sa! Dominika Mirgová (20) sa v uplynulých dňoch naplno venovala prípravám svojho nového singlu. Ako sa však zdá, na čerstvý počin nebude mať práve najlepšie spomienky. Najprv ju v nahrávacom štúdiu rozplakali myšlienky na zážitky so stratenou láskou, potom jej komplikovalo nakrúcanie klipu mrazivé počasie. Druhý problém riešila speváčka alkoholom.

Príliš osobná! Priaznivci Dominiky Mirgovej sa už čoskoro dočkajú jej novej skladby, ktorú speváčke na mieru vytvoril kolega Miro Jaroš. Ako sme vás už na topkách  informovali, v tomto počine sa mladá interpretka spovedá z nešťastnej lásky. Bolestné spomienky brunetku dosť potrápili aj priamo v nahrávacom štúdiu - pred mikrofónom sa rozplakala.

Svoje si však Dominika vytrpela aj počas tvorby samotného videoklipu. Keďže sa nakrúcalo v exteriéroch a počas dňa husto snežilo, pri mínusových teplotách mala Mirgová čo robiť, aby to ustála. „Bola mi síce poriadna zima, no verím, že sa nám podarilo preniesť mrazivú atmosféru zo štúdia do pesničky,“ povedala nám k tomu interpretka, ktorá vo videu účinkuje odetá len v tenučkých róbach.

Mimo kamier sa preto brunetka zohrievala dekou a tiež pálenkou. Ako však poznamenala, tú pila len v primeranej miere. Hoci počasie celému tímu prácu komplikovalo, Dominika si výsledný efekt pochvaľuje. „Dala som do toho kus seba a chcela som, aby aj klip bol osobný a symbolický. Niektoré veci ľudí možno šokujú, no cítila som ich tak,“ dodala speváčka. O tom, či výsledok bude stáť skutočne za to, sa budeme môcť presvedčiť už v marci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu