Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šeherezáda sexi, elegantná i bláznivá: Za 24 hodín vystriedala 3 outfity!

Šeherezáda vystriedala v Bratislave v priebehu necelých 24 hodín hneď tri outfity. Zobraziť galériu (8)
Šeherezáda vystriedala v Bratislave v priebehu necelých 24 hodín hneď tri outfity.

BRATISLAVA – Turecký pár Halit Ergerc (40) a Bergüzar Korel (28) cez víkend navštívil Bratislavu. Mnohí fanúšikovia seriálu Tisíc a jedna noc boli zvedaví nielen na samotných hercov, ale aj na to, ako prídu vyparádení. Tí, ktorí čakali extravagantné alebo okázalé kreácie, zostali sklamaní. Zaujímavé však na outfitoch dvojice predsa len niečo bolo. Ako sme si všimli, Šeherezáda, prišla poriadne nabalená - oblečenie striedala ako na bežiacom páse.

Skromná! Taká je na prvý pohľad nielen filmová Šeherezáda, ale aj samotná herečka Bergüzar Korel. Tá prišla spolu s manželom Halitom Ergercom na víkend do Bratislavy pri príležitosti 15. výročia založenia Markízy.

Ihneď po príchode ohúril Slovákov  turecký pár nielen úsmevmi, ale aj ležérnosťou a skromnosťou. Žiadne hviezde maniere na nich nebolo badať. Dokonca aj pri pohľade na oblečenie bolo vidno, že si nepotrpia na extravagantné či provokujúce kúsky.

Brunetka dorazila v jednoduchom bielom tielku a v dlhej farebnej sukni, ku ktorej zladila aj kabelku. Onur bol odetý tiež veľmi ležérne. Hnedá dokrčená košeľa z ľanu, čierne nohavice a sandále - kombinácia, ktorú na ňom čakal zrejme málokto. 

Šeherezáda, Onur, Bratislava, outfity
Zobraziť galériu (8)

Nasledujúceho dňa sa herci zo seriálu Tisíc a jedna noc objavili na markizáckom Dni otvorených dverí v Záhorskej Bystrici. Tam svojou popularitou zatienili mnohé naše známe tváre. Čo sa však týka outfitov, opäť príliš neoslnili. Onur vymenil ležérnosť za elegantnú košeľu zapravenú do nohavíc a poltopánky, Šeherezáda vsadila na nezbednú minisukňu. V krátkych čierno-bielych šatách však pôsobila troška nudne. Celkový dojem ale našťastie zachránila jej charizma a dlhé štíhle nohy, ktoré vystavovala na obdiv. 

Šeherezáda, Onur, Bratislava, outfity
Zobraziť galériu (8)

Po skončení DOD dvojica opäť prevetrala šatník. Riaditeľka televízie Markíza Zuzana Ťapáková pozvala manželov na večeru do luxusnej reštaurácie. Herečka si pri tej príležitosti obliekla elegantný model. Vsadila na krátke čierne šaty, ktoré oživila pestrofarebnou kabelkou. Jej partner zvolil športovo-elegantný outfit. A hoci ružová košeľa s vykasaným rukávom a béžové nohavice zrejme nepatria medzi jeho najlepšie kúsky v šatníku, i tak mu pristali.  

Šeherezáda, Onur, Bratislava, outfity
Zobraziť galériu (8)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu