Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Tajná večera Šeherezády a Onura: Luxus za stovky eur!

Tajná večera Šeherezády a Onura v luxusnej reštaurácii v Bratislave s riaditeľkou Markízy Zuzanou Ťapákovou. Zobraziť galériu (7)
Tajná večera Šeherezády a Onura v luxusnej reštaurácii v Bratislave s riaditeľkou Markízy Zuzanou Ťapákovou.

BRATISLAVA – Pochutili si! Turecký herec Halit Ergerc (40) a jeho manželka Bergüzar Korel (28) cez víkend navštívili Bratislavu pri príležitosti markizáckeho Dňa otvorených dverí. Po tom, čo v Záhorskej Bystrici skončili s rozdávaním autogramov, si to namierili do luxusnej reštaurácie v centre Bratislavy. Na večeru ich pozvala riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková. Topky.sk zistili, aké dobroty z menu si dvojica vybrala.

Populárny pár strávil uplynulý víkend v Bratislave. O Šeherezádu a Onura bolo počas ich pobytu priam rozprávkovo postarané. Ubytovaní boli v jednom z najdrahších hotelov v centre mesta, vyvážali ich limuzíny, na ich bezpečnosť dohliadala ochranka a pochutnávali si na tých najlepších pokrmoch.

Príkladom toho, že ich chuťové bunky boli naozaj hýčkané, môže byť aj návšteva luxusnej reštaurácie Le Monde v centre Bratislavy. Do prestížneho podniku pozvala seriálových manželov riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková. 

Ako sme zistili, menu, ktoré bolo pre turecké hviezdy pripravené, pozostávalo zo siedmich chodov. Herci ochutnali napríklad mušle, chobotnicu, kačaciu pečienku a mnohé iné špeciality. Tie pripravil šéfkuchár reštaurácie Martin Korbelič. „Pripili si s vínom, ktoré malo príhodný názov - Tisíc a jedna noc,“ prezradil nám zdroj. Podľa našich zistení sa účet za večeru pohyboval v stovkách eur.  

Menu, ktoré bolo pripravené pre Onura a Šeherezádu.

Onur, Šeherezáda, tajná večera
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu