Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Stará sa mení na ženu: Je z nej sexi šelma!

Dominika Stará kvitne do krásy. Zobraziť galériu (4)
Dominika Stará kvitne do krásy.

BRATISLAVA – Dospieva a výrazne jej to prospieva! Bývalá superstaristka Dominika Stará (17) sa rok a pol od skončenia prvej série Česko Slovenskej Superstar zmenila na nepoznanie. Nielen správaním, ale aj vizážou. Z mladého dievčaťa sa stáva príťažlivá žena!

Nevýrazná! Taká bola Dominika Stará, keď sa ako pätnásťročná objavila v speváckej šou. Napriek tomu, že ju účasť v medzinárodnom programe odplavila do vôd šoubiznisu, neustále si pestovala imidž nábožného dievčaťa.

Za rok a pol, ktorý ubehol od jej účasti v súťaži, sa však poriadne zmenila! Z krehkej slečny sa postupne stáva dospelá a hlavne sexi žena. Romantické šatôčky vymenila blondínka za dráždivé topy a obtiahnuté legíny.

Treba tiež podotknúť, že aj na speváčkinom správaní vidno, že už vyrástla. „Myslím, že práve tá SuperStar mi pomohla. Osamostatnila som sa od rodiny. Počas trvania šou sme boli odkázaní sami na seba a určite mi to pomohlo dospieť,“ povedala nám Dominka. Tá svojim kolegom z druhej série prostredníctvom topiek adresovala aj niekoľko rád, ako v súťaži uspieť. Viac sa dozviete z videa.

 

Sledujte Topky TV: Dominika o svojej zmene, kariére, láske i SuperStar.



superstar_Dominika_2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu