Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kollár vs. Heringhová: Ona totálne zničená, on opálený a vysmiaty!

Andrea Heringhová a Boris Kollár v čase, keď tvorili pár (v strede). Po rozchode sa obaja zmenili. Andrea výrazne schudla (vľavo), Boris pribral (vpravo). Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová a Boris Kollár v čase, keď tvorili pár (v strede). Po rozchode sa obaja zmenili. Andrea výrazne schudla (vľavo), Boris pribral (vpravo).

BRATISLAVA – Každý inak! Borisovi Kollárovi (46) a Andrei Heringhovej (30) len nedávno skrachoval vzťah. Bývalí partneri však problémy a vzájomné odlúčenie nesú úplne rozdielne. Zatiaľ čo niekdajšia playmate zjavne schudla a vyzerá zničene, záletnému boháčovi akoby rozchod prospel. Je opálený, mierne pribratý a plný elánu.

Uplynulé mesiace boli pre Borisa Kollára a Andreu Heringhovú pomerne hektické. Prevalili sa totiž hneď dva podnikateľove romániky s dvomi rôznymi ženami. Najprv išlo o bývalú športovkyňu Barboru Richterovú, ktorá by mala už čoskoro porodiť dieťa s Borisovými génmi, neskôr o tmavovlasú Barbaru. Zatiaľ čo prvú neveru Kollárovi Heringhová odpustila, po druhej si už zbalila veci a odišla.

Toto rozhodnutie si však vyžiadalo svoju daň. Pri pohľade na rodičov jedenapolročnej dcérky Sary Zoe je vidno, že rozchod ich výrazne ovplyvnil. Andrea je dokonalým prototypom sklamanej ženy a Boris pôsobí dojmom, ako keby sa vôbec nič nestalo.

Boris Kollár pribratý a
Zobraziť galériu (8)

Pribratý a opálený Boris

Podnikateľa sme stretli na nedávnom koncerte formácie Il Divo. Za kultúrou prišiel s dvomi ženami - mamou Annou a neznámou červenovláskou. 

Boris stihol v priebehu leta absolvovať už zopár dovoleniek. Spoločnosť mu robili zväčša mladé slečny. Istý čas pobudol aj na jachte v Chorvátsku, kde oslavoval svoje narodeniny. Pobyt však pre podnikateľa neskončil najlepšie. Z dovolenky sa totiž vrátil so zlomenou nohou. 

Čo sa týka vzhľadu, Kollár vyzerá pribrato a vďaka relaxu na slnku je aj pekne opálený.

Strhaná Andrea Heringhová.
Zobraziť galériu (8)

Vychudnutá a strhaná Andrea

Bývalá playmate sa v spoločnosti objavila po dlhšej dobe. Na módnu prehliadku, ktorá sa konala koncom júla, prišla sama - bez pánskeho sprievodu.

Na Andreinej tvári je jasne vidno, že partnerova nevera ju potrápila. Okrem toho, že jej líca pôsobia prepadnuto, vyzerá taktiež akosi bledo. Navyše, po tvrdej ranne od Borisa, bude pre ňu celkom náročné opäť sa zamilovať.

Heringhová sa po rozchode odsťahovala z domu, v ktorom spoločne s Borisom žili. Momentálne býva s oboma svojimi deťmi v prenajatom byte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu