Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polonahá milenka Kollára: Toto telo má Boris v posteli!

Barbora Richterová je skutočne kus. Zobraziť galériu (7)
Barbora Richterová je skutočne kus.

BRATISLAVA – Zdá sa, že najnovšia "žena" podnikateľa Borisa Kollára (45) je skutočná dračica. Získali sme šteklivé fotografie, na ktorých Barbora Richterová (22) pózuje iba v spodnej bielizni. Pri pohľade na jej telo je hneď jasné, čím upútala zadaného boháča!

Zmyslený pohľad, zvodné negližé a guľatý zadoček! Zrejme na túto vražednú kombináciu zlákala bývalá plavkyňa Barbora Richterová podnikateľa Borisa Kollára. Boháča pobláznila až natoľko, že kvôli nej neváhal obetovať vzťah s partnerkou a zároveň matkou dcéry Sary Zoe Andreou Heringhovou.

Barbora sa podľa našich zistení venovala počas študentských čias závodnému plávaniu. Ako vidno, pravidelný pohyb sa podpísal na jej postave. Bývalá športovkyňa sa pýši priam dokonalými krivkami. Tie neváhala vystaviť na obdiv pred objektívom fotografa. Ako však vidno na ďalšom zábere, ktorý sa nám podarilo získať, Barbora svoj zadoček rada pretŕča aj v súkromí.

Richterovej postavičku si v týchto dňoch naplno vychutnáva iba Kollár. Zaľúbenci si počas uplynulého týždňa užívali na dovolenke v exotickom Dubaji. Boris sa však zrejme teší aj z Barborinho rastúceho bruška. Plavovláska by totiž už o pár mesiacov mala priviesť na svet dieťa, ktorého otcom je údajne práve on. Nechajme sa prekvapiť, či si Richterová udrží dokonalé krivky aj po pôrode...


Polonahá milenka Kollára: Toto
Zobraziť galériu (7)
 


Polonahá milenka Kollára: Toto
Zobraziť galériu (7)


Polonahá milenka Kollára: Toto
Zobraziť galériu (7)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu