Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Járová a Ferleťák z Farmy rovno na kliniku: 7 zákrokov za deň!

Járová a Ferleťák podstúpili niekoľko zákrokov na klinike krásy. Zobraziť galériu (9)
Járová a Ferleťák podstúpili niekoľko zákrokov na klinike krásy.

BRATISLAVA - Nechali sa vylepšiť! Bývalá playmate a účastníčka markizáckej šou Farma Andrea Járová (27) sa v poslednom čase čoraz častejšie ukazuje v spoločnosti ženatého exfinalistu Miloša Ferleťáka (33). Inak tomu nebolo ani pred pár dňami, kedy sa dvojica dokonca rozhodla spoločne podstúpiť niekoľko zákrokov na klinike krásy v Pezinku.

Farmári Andrea Járová a Miloš Miki Ferleťák sa po týždňoch strávených na odľahlom statku rozhodli trochu vylepšiť svoju vizáž. A tak si to pred pár dňami namierili na kliniku estetickej chirurgie, kde v priebehu niekoľkých hodín podstúpili hneď sedem zákrokov. 

Járová sa nechala napichať botulotoxínom proti mimickým vráskam v okolí očí. Podstúpila aj vyplnenie nosovo-ústných rýh a zväčšenie pier. Miki tiež absolvoval injekcie s botulotoxínom, potom diamantové brúsenie pleti, kyslíkové omladenie a LED terapiu,“ prezradila nám doktorka Alena Pallová.

Keď sme sa v súvislosti s úpravami spojili s Mikim, pôsobil, akoby tieto vylepšenia oľutoval. „Mám pocit, že vyzerám horšie ako predtým. Nemám žiadne mimické vrásky,“ povedal nám Ferleťák. „Chlap má vyzerať ako chlap. Neviem, či by som do toho išiel znova. Ale procedúry to boli príjemné, také svieže,“ prezradil nám účastník markizáckej reality šou.

Zatiaľ čo vo svojom prípade nebol Dídžej príliš spokojný, na Andreine vylepšenia nedal dopustiť. Páčia sa mu najmä jej pery, ktoré si nechala opäť zväčšiť. „Má ich veľmi pekné. Len dúfam, že ich nebude mať ako Silvia Kucherenko, to už je moc. Keď klofne nejakého chlapa, bude môcť zistiť, ako sa s nimi bozkáva,“ vtipkoval ženatý Miloš. Na otázku, či on tie pery ešte neotestoval, s úsmevom odvetil: „Ja nie, kdeže. Nedokážem mať sex bez lásky, či ako sa to hovorí.“

Pritom si však vraj táto dvojica pri návšteve skrášľovacieho inštitútu navzájom prejavovala nežnosti. „Okrem objatí si venovali aj bozky. Boli k sebe veľmi prítulní,“ prezradil náš zdroj. Topky pritom už v piatok informovali, že farmársky párik sa v poslednom čase dosť intenzívne stretáva. 

Zisťovali sme preto, či ešte nemienia potvrdiť, že je medzi nimi niečo viac než len kamarátstvo. „Chodíme spolu iba na kávu,“  hral formu ženatý Ferleťák, ktorý však priznal, že sa mu Andrea ako žena veľmi páči. Bližší vzťah však priznať nechcel. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu