Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Playmate Járová na Farme: Je to blbá blondína z mesta!

Michal Kováčik slovne zaútočil na Andreu Járovú. Zobraziť galériu (7)
Michal Kováčik slovne zaútočil na Andreu Járovú.

BRATISLAVA - Za dobrotu na žobrotu! Andrea Járová (27) zatiaľ na markizáckej Farme vôbec nepôsobí ako rozmaznaná princezná. Dokonca, keď sluhovia odmietli poslúchať príkazy, sama sa ponúkla, že podojí kravu. Namiesto vďaky ju však od Michala Kováčika (23) čakali len urážky!

Pomery sa zhoršujú! Hoci z Farmy odišiel nenávidený Martin Kobra Kucek, nič sa tam na medziľudských vzťahoch nezlepšilo. Práve naopak! Jakubom Kušnierikom zvolení sluhovia Michal Kováčik a Lenka Cabanová úplne ignorujú prvé pravidlo šou. To hovorí, že Farmár týždňa má vždy pravdu a treba ho poslúchať. Michal a Lenka sú však tvrdohlaví a robia si po svojom.

Keď si súťažiaci pripravili zlý obed a zostali hladní, rozhodli sa napiecť palacinky. Sluhovia teda dostali príkaz nadojiť mlieko. No neposlúchli, čo vyvolalo poriadnu výmenu názorov. Situáciu chcela vyriešiť Andrea Járová. „Ja môžem ísť podojiť tú kravu, nie je problém. Som hladná, nebudem čakať do ôsmej, kým príde krava dole,” rozhodla sa playmate.

Jej návrh sa však v Michalovom prípade nestretol s pochopením. Mladík totiž viac bral do úvahy komfort zvierat a ich denný režim, než bruchá svojich spoluhráčov či to vlastné. „Ale vy ste úplne blbí, nemôžete ísť teraz za tými kravami. Vidno, blondína z mesta tomu hov*o rozumie,” adresoval Bratislavčanke nelichotivé slová.

Aj po vybratí Lenky Cabanovej do duelu dokázal, že blondínkine schopnosti príliš neuznáva. „Prečo nechceš Aďu do duelu? Ona je slabší súper a ešte k tomu si myslím, že ona je taká... Nie doslova, ale trošku blbá je,” vyjadril Michal svoj názor na playmate.

Járová pritom už viackrát pri práci na statku dokázala, že nie je rozmaznaná slečinka. Topky.sk teda zisťovali, ako vnímala Kováčikov slovný útok. Mala však vypnutý telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu