Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Z Farmy vyhodili hneď dvoch: Cabanovej praskli nervy!

Farmárke Lenke Cabanovej počas duelu praskli nervy! Zobraziť galériu (5)
Farmárke Lenke Cabanovej počas duelu praskli nervy!

BRATISLAVA - O výhre už môžu iba snívať! Markizácka Farma naberá na obrátkach. Po piatkovom súboji sa museli so šou rozlúčiť až dvaja finalisti. Vypadli Richard Riky Požgay (33) a Lenka Cabanová (36). Tej pred kamerami praskli nervy.

Ostali šiesti! Finalisti markizáckej šou Farma zažili včera nečakanú zmenu. Tvorcovia programu sa totiž rozhodli hru zdramatizovať. Výsledok? Vypadli hneď dvaja statkári. Okrem Lenky, ktorú v dueli porazila v preťahovaní lanom mladá Monika, sa so šou rozlúčil aj Riky.

O Bratislavčanovom konci v programe rozhodli práve spomínané duelantky. Tie mali pred samotným preťahovaním lanom napísať na papier meno farmára, ktorý je podľa nich najhorší. Listy následne vložili do obálok, ktoré potom zapečatili. Po ich otvorení vyšlo najavo, že obe dámy sa zhodli na tom istom mene - Riki.

Slovná prestrelka počas preťahovania lanom

Lenka Cabanová sa pri fyzickej disciplíne rozhodla uplatniť nezvyčajnú stratégiu. Ľahla si na zem, zaprela sa nohami o kôl a ťahala. Tento postup sa však nepáčil ostatným farmárom. Tí na ňu pokrikovali, aby sa postavila a bojovala normálne. „Už tam sedíš 10 minút, tak už niečo rob,“ reval na ňu Števo, ku ktorému sa pridala aj tehotná Lenka: „Postav sa a bojuj ako treba.“

Cabánovú tieto narážky vyhodili počas zápasu z rovnováhy. Po anglicky podráždene odvrkla: „Shut up (Drž hubu, pozn. red.) Potom sa postavila, čím stratila oporu a Monika ju porazila. „Vedela som, že nemám voči jej fyzickej zdatnosti šancu. Nechala som ju chvíľu bojovať,tvrdila pri odchode Lenka, ktorá tak spolu s Rikim musela Farmu opustiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu