Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Novinka! Veľkolepá reality šou Jojky: Väčší BOOM ako VyVolení!

Jojka sa chystá spustiť veľkolepý formát s názvom Hotel Paradise.
Jojka sa chystá spustiť veľkolepý formát s názvom Hotel Paradise. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Na obrazovkách bude opäť poriadne dusno! Ako sa Topkám podarilo zistiť, komerčná televízia Joj už onedlho spustí zábavný formát, od ktorého si sľubuje mimoriadny divácky ohlas. Sledovanosť pripravovanej šou by mala trhať rekordy najmä vďaka exkluzívnemu prostrediu s nádychom exotiky a luxusu. Chýbať však nebudú ani pikantné situácie!

Mladé tváre, prímorská atmosféra, napätie odvíjajúce sa od vzájomnej príťažlivosti súťažiacich, a to všetko pod drobnohľadom kamier. Taký je koncept novej reality šou, ktorú Jojka plánuje zaradiť do vysielania v nasledujúcom kalendárnom roku. Jej licenčný názov znie Hotel Paradise a jej história na svetovom mediálnom trhu siaha až do roku 2003. O divácku priazeň sa uchádzala najskôr za veľkou mlákou, potom vo viacerých európskych krajinách vrátane susedného Maďarska, a dokonca aj v Izraeli.

Slovenská verzia Hotela Paradise sa bude nakrúcať v Kostarike alebo v Mexiku. Z toho sa dá usúdiť, že nejde o lacnú záležitosť, ale o projekt s pomerne vysokým rozpočtom. Aktéri šou budú bývať v prímorskom dome alebo hoteli a navzájom sa vyraďovať. Opustiť súťaž bude musieť vždy ten hráč, o ktorého nikto neprejaví záujem. Princípom hry totiž nie je len plnenie najrôznejších úloh, ale aj vytváranie párikov. Každá dvojica bude mať k dispozícii samostatnú izbu a je len na nej, ako dané priestory využije. Tie najhorúcejšie zábery sa zrejme dostanú do nočného vysielania. Súťažiaci, ktorý to dotiahne najďalej, si odnesie výhru v podobe finančnej odmeny.

O tom, že prípravy neopozeranej šou sú v plnom prúde, svedčí aj oficiálne stanovisko Jojky. „Televízia Joj ako líder v prinášaní nových formátov prekvapí divákov aj v roku 2012, kedy plánujeme odvysielať novú reality šou, ktorú diváci na Slovensku či v Čechách ešte nevideli. Podrobnosti prezradíme už čoskoro,“ uviedol PR manažér Jozef Gogola. Predpokladom očakávaného úspechu je podobne ladený formát VyVolení, ktorého prvá séria doslova lámala rekordy sledovanosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu