Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Járovej striptíz na Farme: Musela som ukázať kozy!

Andrea Járová ukázala na Farme prsia. Zobraziť galériu (4)
Andrea Járová ukázala na Farme prsia.

BRATISLAVA - Silikónové prednosti bývalej playmate Andrey Járovej (27) už videl snáď každý. No ak by sa našiel niekto, kto si pohľad na jej vnady ešte nevychutnal, najnovšie má jedinečnú možnosť napraviť to. Plavovláska si totiž v dnešnej časti markizáckej Farmy stiahne plavky. Súťažiacim a divákom tak ukáže svoje prsia.

Účastníci Farmy prežívajú na statku okrem každodenného boja o prežitie aj veľa zábavy. Príkladom toho, ako sa vedia odviazať, môže byť aj rozhodnutie zložiť vlastnú farmársku hymnu. Dokonca k nej nakrútili aj klip.

Počas práce na videu sa najviac odviazala sexi blondínka Andrea Járová. Tá neváhala a pred kamerami zo seba strhla vrchnú časť plaviek. Prítomným súťažiacim tak ukázala silikónové prednosti. Menší striptíz urobila počas toho, ako sa s ostatnými farmármi jašila v sude plnom vody. 

Topky.sk u blondínky zisťovali, či bolo takéto odhaľovanie nutné. „Išlo o to, že v ten deň prišiel obchodník, u ktorého som vymenila podprsenku za koláče. Potom sme sa nimi ohadzovali a neskôr sa išli vykúpať v našej studenej  jacuzzi, kde sme hrali fľašu. V rámci tejto srandy som dostala za úlohu ukázať kozy. Tak som ich musela predviesť,“ prezradila s úsmevom blondínka dôvod odhalenia.

Járová má však s prezentovaním ženských tvarov už nemalé skúsenosti z pánskych magazínov. Pikantné zábery z vystrájania farmárov si môžete pozrieť v našej galérii a večer na obrazovkách televízie Markíza.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu