Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Utrápená Štumpfová skončila v nemocnici!

Katarína Štumpfová skončila v nemocnici. Zobraziť galériu (5)
Katarína Štumpfová skončila v nemocnici.

BRATISLAVA – Problémy! Tanečnica Katarína Štumpfová (25) sa momentálne naplno venuje prípravám vlastnej tanečnej šou Just Dance. A práve enormné pracovné vyťaženie sa podpísalo pod jej zdravotný stav. Ten sa skomplikoval natoľko, že blondínka skončila hospitalizovaná v nemocnici.

Musela oddychovať! Katarínu Štumpfovú prekvapili pred pár dňami silné bolesti brucha. Keďže blondínka dbá o svoj zdravotný stav, vyhľadala odbornú pomoc. Po lekárskom vyšetrení sa doktori rozhodli, že musí ísť do nemocnice. V zariadení si poležala dva dni.

„Nebolo to nič vážne. Len podozrenie na zápal slepého čreva. Už som v poriadku,“ povedala nám Štumpfová. V čase keď sme ju oslovili, už s ostatnými tanečníkmi trénovala choreografiu v divadle. „Mrzí ma to hlavne preto, že som zabrzdila nácviky a kolegovia museli meniť plány. Ale máme na to ešte celkovo dosť času,“ dodala kráska, ktorá sa v pripravovanej sérii Let´s Dance 5 neobjaví.

Katarína nám tiež prezradila, že spoločne s ostatnými účinkujúcimi trénujú každý deň od tretej popoludní až do polnoci. Snáď sa niekdajšie problémy na jej zdravotnom stave príliš nepodpísali a blondínka bude mať na prácu dostatok síl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu