Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Štumpfová dostala kopačky: Trest za aféru so Švajdom!

Katarína Štumpfová (vpravo) sa v tanečnej šou neobjaví. Môžu za to jej stretnutia so zadaným Patrikom Švajdom (vľavo s partnerkou Zlaticou Puškárovou). Zobraziť galériu (8)
Katarína Štumpfová (vpravo) sa v tanečnej šou neobjaví. Môžu za to jej stretnutia so zadaným Patrikom Švajdom (vľavo s partnerkou Zlaticou Puškárovou).

BRATISLAVA – Pyká kvôli minulosti! V pripravovanej piatej sérii markizáckej šou Let´s Dance nie je pre tanečnicu Katarínu Štumpfovú (25) už miesto. Dôvod?! Na parkete by sa mal objaviť moderátor Patrik Švajda (38), s ktorým sa blondínka údajne kedysi zaplietla. Televízia sa zrejme obáva ďalšieho škandálu, a tak sa dopredu poistila. Nadaná tanečnica nám otvorene priznala, že ju toto rozhodnutie veľmi mrzí!

Podľa informácií, ktoré priniesol týždenník Šarm, by sa mal v aktuálnom ročníku tanečnej súťaže Let´s Dance objaviť aj moderátor markizáckeho spravodajstva Patrik Švajda. Účasť vzorného partnera inej markizáckej tváre – Zlatice Puškárovej, si však vyžiadala svoju daň. Katarínu Štumpfovú, ktorá bola doteraz neodmysliteľnou súčasťou projektu, už viac televízia nechce!

Jedným z dôvodov, prečo Markíza so Štumpfovou tentokrát neráta, môžu byť aj Katkine stretnutia so zadaným Švajdom spred dvoch rokov. Televízia údajne nie je nadšená z toho, že by sa práve oni dvaja počas niekoľkých nedieľ nachádzali na jednom tanečnom parkete. Navyše, keď aj Patrikova partnerka a matka jeho najmladšieho syna Leonarda je ich stabilnou tvárou. A tak dali tanečnici, ktorá kedysi žala úspechy, košom!

„Ponuku do Let´s Dance som tento rok nedostala. Mrzí ma to, lebo nikdy som sa netajila tým, že je to moja srdcovka,“ poznamenala k tomu Katka. „O dôvode neviem, nepátrala som po ňom,“ dodala. Na otázku, či by jednou z príčin mohla byť aj účasť Patrika Švajdu, sa však vyjadriť odmietla.

Aj napriek sklamaniu ale na samotnú šou blondínka nezanevrela. „Každopádne držím televízii palce, aby bol aj tento ročník úspešný,“ uzavrela Štumpfová. Tú v týchto dňoch čaká kopec inej práce. Naplno sa totiž venuje prípravám vlastnej tanečnej šou Just dance, ktorú budú mať diváci možnosť vidieť na Novej scéne už od októbra.

Švajda zas v týchto dňoch dovolenkuje v Turecku v spoločnosti svojej partnerky Zlatice. Na adresu toho, že práve kvôli nemu víťazka tretej série nedostala ponuku účinkovať v súťaži, sa nám vyjadril prostredníctvom sms správy. „Neviem, či tancuje Katarína Štumpfová v Let´s Dance. Ak netancuje, tak sa na dôvody musíte opýtať kompetentných v televízii,“ napísal vyhýbavo. Avšak Markíza sa zatiaľ k tejto šou príliš nevyjadruje a mená účastníkov súťaže sa snaží utajiť. Čo si o tom všetkom myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu