Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hargašová končí v STV: Obetovala kariéru kvôli manželovi!

Jarmila Lajčáková-Hargašová odchádza z STV. Zobraziť galériu (4)
Jarmila Lajčáková-Hargašová odchádza z STV.

BRATISLAVA – Zriekla sa džobu! Obľúbená moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (44) sa rozhodla ukončiť spoluprácu s verejnoprávnou STV. Dôvodom je jej manžel, ktorý v januári tohto roku dostal lukratívny flek v Bruseli. Televízia však o svoju najznámejšiu tvár naďalej bojuje!

Už v januári tohto roku nám moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová priznala, že sa spolu s manželom – bývalým ministrom zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom, sťahujú do Bruselu. Lajčák totiž získal post jedného zo šiestich asistentov šéfky európskej diplomacie Catherine Ashtonovej, a tak si v Belgicku rodinka zariadila nové bývanie.

V tom čase, nám však tvár verejnoprávnej televízie prezradila, že hlásenia správ sa vzdať nechce a radšej bude pendlovať hore-dole medzi oboma krajinami. „Zatiaľ síce žiadne zmeny neplánujem, no uvidíme, ako to pôjde,“ tvrdila vtedy Hargašová, ktorá po ôsmich mesiacoch lietania medzi Bratislavou a Bruselom prijala rázne rozhodnutie.  

Zriekla sa moderátorského postu a chce sa nastálo odsťahovať  za rodinou. „Bolo to zásadné rozhodnutie. Odchádzam za manželom. Pôvodne som si myslela, že to budem zvládať, ale z časového hľadiska sa to naozaj nedá. A ďalším dôvodom je aj dcéra, ktorá tam od septembra nastupuje do školy,“ priznala nám Hargašová.

Televízia z Mlynskej Doliny však chce o svoju najznámejšiu tvár bojovať. Jarke preto dali ponuku - vraj by mala dostať vlastnú reláciu. „Na túto tému nemôžem zatiaľ nič povedať. Ešte nepadlo konečné stanovisko a nechcem to zakríknuť. Uvidíme,“ povedala moderátorka, ktorá nepoprela, že ponuku dostala. Ako sa zdá, hoci sa svojej kariéry na prvý pohľad vzdala, zadné vrátka má stále otvorené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu