Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kanec Miloš z Farmy: Dostal sa pod sukňu aj moderátorke!

Miloš si robil zálusk aj na pozadie Kvety Horváthovej. Zobraziť galériu (7)
Miloš si robil zálusk aj na pozadie Kvety Horváthovej.

BRATISLAVA - Manželstvo mu v ničom nebráni! Zdá sa, že Miloš Ferleťak (33) má veľkú záľubu v ženách. Ako súťažiaci na markizáckej Farme sa v noci túlil k playmate Andrei Járovej (27), ale trúfol si aj na moderátorku Kvetu Horváthovú (34).

Jedným zo súťažiacich na Farme je Miloš Ferleťak, ženatý otec jedného syna. Správa sa však skôr ako slobodný a nemá problémy flirtovať napríklad s playmate Andreou Járovou. Svoju náklonnosť k nežnému pokoleniu však dokázal už hneď v prvý deň na usadlosti.

Ako súčasť privítania si totiž vymyslel ceremoniál - každý dostal pekárenskou lopatou po zadku. Pre moderátorku Kvetu Horváthovú si však vymyslel pikantnejšiu verziu. Blondínke totiž nadvihol sukňu a chcel ju „vyplatiť” takmer po holom zadku.

Zisťovali sme, ako to moderátorka vnímala. „V rámci srandy. Myslela som ale, že to bude horšie, že bude vidieť na obrazovke viac. Našťastie to bolo decentné,” vydýchla si. Ako sme sa od nej dozvedeli, na Farme sa udialo mnoho vtipných situácií. Diváci sa teda majú na čo tešiť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu