Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zo Šeherezády je barová speváčka: S fúzatým milencom!

Šeherezádu v novom seriáli dobýja fúzatý chlap Zobraziť galériu (5)
Šeherezádu v novom seriáli dobýja fúzatý chlap

ISTANBUL – Vie vystrčiť pazúriky! Hoci tureckú herečku Bergüzar Korel (28) poznáme ako zdržanlivú Šeherezádu, pred kamerou to dokáže roztočiť aj v celkom inej úlohe. S mikrofónom v ruke sa totiž v novom seriáli zvŕta ako speváčka v nočnom klube. A Onura vymenila za fúzača!

Ponuky sa jej len tak sypú! Okrem seriálového partnera Onura tmavovlasá krásavica vďaka seriálu Tisíc a jedna noc zhrabla úctyhodnú výbavu – rozprávkový honorár a raketový štart kariéry. Dôkazom je fakt, že sa na materskej dovolenke pri prvom synčekovi dlho neohriala. Kým u nás stále hviezdi ako Šeherezáda, východnejšie ju na televíznej obrazovke už poznajú aj v úlohe Feraye. S celkom iným fešákom, akého má doma!

Nádherné róby, žiadostivé pohľady a divoké noci – to všetko Bergüzar skúša na vlastnej koži v rámci nového romantického seriálu s názvom Nekonečná pieseň. Napriek neľahkému osudu aj tentoraz prežíva lásku po boku muža, ako sa patrí. Jej partnerom pred kamerou sa však stal Yaman, vlastným menom Bülent Inal. A ten má od Onura poriadne ďaleko – minimálne hustým porastom rovno pod nosom!

Faraye síce pracuje v nočnom klube ako speváčka, svoju čistotu a nevinnosť si však chráni ako oko v hlave. Sklamaná životom neverí v krajšie dni, v ľudí ani na zázraky – jej jediným cieľom je získať späť svojho syna, od ktorého ju násilím odtrhli pred ôsmimi rokmi. Nádej na ružovejšiu budúcnosť jej však nečakane svitá s príchodom Yamana, ktorému vďačí za záchranu po tom, čo skočila do mora. Pochádzajú síce z celkom opačných svetov, no iskrí to medzi nimi jedna radosť. Halitovi Ergencovi, ktorý predstavuje Onura aj Korelovej manžela, tak ostáva len dúfať, že herečka sa do kolegu tentoraz nezahľadí!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu