Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Jojkárka Pavolová má prerobený nos: Čo ju k tomu dohnalo?!

Takto vyzerala Stanislava Pavolová kedysi (hore) a takto vyzerá v súčasnosti (dole). Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerala Stanislava Pavolová kedysi (hore) a takto vyzerá v súčasnosti (dole).

BRATISLAVA – Vynovená! Diváci jojkárskeho Top Star magazínu si v poslednej dobe mohli všimnúť, že moderátorka relácie Stanislava Pavolová (30) vyzerá akosi inak. Príčinou je viditeľne upravený tvar nosa. Zistili sme, že blondínka si musela pred časom ľahnúť pod nôž.

Bola na plastike? Túto otázku si určite položíte pri pohľade na aktuálne zábery Stanky Pavolovej. V porovnaní s minulosťou je totiž noštek jojkárskej moderátorky o čosi menší, než kedysi. Blondínke sa navyše zmenil aj tónu hlasu. Nečudo, že sa začalo špekulovať o tom, že kráska vyhľadala služby plastickej chirurgie.

Ako nám Pavolová v súvislosti s tým prezradila, úpravu nosa neabsolvovala cielene. „Plastiku som nepodstúpila. Je ale pravda, že som chodila do práce so zalepeným nosom, keďže som koncom roka utrpela úraz na lyžiach, čo si najviac odniesol práve môj nos,“ uviedla pre topky.sk s úsmevom blondínka.    

Okrem toho, že jej nos v súčasnosti vyzerá inak, trápia ju aj nepríjemné bolesti. „V tejto chvíli je pre mňa najpodstatnejšie, aby sa to rýchlo hojilo, keďže to stále bolí. Každým dňom je to lepšie a lepšie, tak to musím vydržať. Myslím si ale, že normálni ľudia riešia iné veci, ako niečí nos,“ uzavrela Pavolová.

Tip: Pozrite si dnes JOJku, kompletný tv program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu