Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Krach vzťahu krásnej jojkárky Pavolovej: Po rokoch opäť voľná!

Pri pohľade na moderátorku Stanku Pavolovú musí byť mnohým jasné, že rozhodne nebude mať núdzu o mužskú pozornosť. Zobraziť galériu (16)
Pri pohľade na moderátorku Stanku Pavolovú musí byť mnohým jasné, že rozhodne nebude mať núdzu o mužskú pozornosť. (Zdroj: Foto: Jozef Ricco Ďureje)

BRATISLAVA - Po viac ako štyroch rokoch opäť single! Topky.sk vypátrali, že Stanka Pavolová (30) a podnikateľ Matin Anderle (41) sa zhruba pred tromi mesiacmi rozišli. Ako sa nám podarilo zistiť, jojkárska moderátorka šoubiznisovej relácie si zatiaľ náhradu za partnera nenašla. Podľa nášho zdroja je dôvodom stroskotania vzťahu fakt, že to medzi dvojicou skrátka prestalo fungovať.

Hoci sa moderátorka Stanislava Pavolová rozišla s banskobystrickým podnikateľom Matinom Anderlem už pred tromi mesiacmi, stále je slobodná. Napriek tomu, že dvojica tvorila pár viac ako štyri roky a vzájomne sa poznali aj ich rodiny, ukončenie vzťahu prebehlo pomerne rýchlo. Sexi plavovláska sa už stihla odsťahovať z oboch exmilencových bytov, ktoré má v Banskej Bystrici a v Bratislave. „Nebola v tom žiadna tretia osoba. Jednoducho im to prestalo klapať,“ prezradil informátor topiek.

Keď sme sa v súvislosti so vzniknutou situáciou spojili so samotnou blondínkou, príliš sa jej o tejto téme hovoriť nechcelo. Potvrdila však, že už je voľná. „Áno, je pravda, že sme sa rozišli. Ide však o moje súkromie a nechcem sa k tomu vyjadrovať. Myslím si, že ľudí zaujímajú dôležitejšie veci ako to, či som sa s niekým rozišla alebo dala dokopy,“ okomentovala moderátorka. 

Čo sa týka expartnerov Stanky Pavolovej, v minulosti napríklad tvorila pár aj s podnikateľom Borisom Kollárom. Románik tiež prežila s bývalým manželom herečky Zuzany Fialovej Petrom Matulikom. Uvidíme, ktorému chlapovi sa najnovšie podarí uloviť zvodnú tvár televízie Joj.

Stanka Pavolová sa môže pochváliť ukážkovými krivkami. Foto: Jozef Ricco Ďureje.
Zobraziť galériu (16)
Stanka Pavolová sa môže pochváliť ukážkovými krivkami. Foto: Jozef Ricco Ďureje.  (Zdroj: Foto: Jozef Ricco Ďureje)

Tip: Pozrite si program televízie JOJ na dnešný večer. Viac sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu