Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Dae Men v šoku: Nahý útok prsnatej fanúšičky!

Na chalanov z formácie Dea Men vytasila prsia fanúšička. Zobraziť galériu (6)
Na chalanov z formácie Dea Men vytasila prsia fanúšička.

PRAHA – Rozlúčka s erotickým nádychom! Víťazi jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, chalani z formácie Dae Men, v sobotu dopoludnia odcestovali do Ameriky. V Las Vegas ich v týchto dňoch čakajú vystúpenia, ktoré si zabezpečili víťazstvom v medzinárodnej súťaži. Akrobati Petr Horníček (34) a Zdeňek Moravec (26) však na svoj odlet za veľkú mláku tak ľahko nezabudnú. Neznáma slečna na nich vyvalila svoje prednosti priamo na letisku!

Netradičný prejav sympatií! V sobotu dopoludnia sa zišli na pražskom letisku priatelia a rodinní príslušníci akrobatického dua Dae Men. Chceli sa totiž rozlúčiť s chalanmi pred odletom do USA. Zaujímavé však je, že okrem nich prišlo za víťazmi talentovej šou aj niekoľko ich priaznivcov. Dokonca aj neznáma prsnatá blondínka, ktorá si vyslúžila najviac pozornosti. 

Odvážna fanynka chcela od akrobatov získať autogramy. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nepožadovala podpisy priamo na svoje prsia. Hoci boli mladíci z tejto požiadavky zaskočení, blondínke napokon vyhoveli. Nezastavila ich ani prítomnosť milovaných priateliek.

Duo Dae Men však má za sebou oveľa lepšie zážitky. Po tom, ako sa spamätali z viac ako 24 – hodinového letu, si začali svoj pobyt za veľkou mlákou užívať.  „Boli sa pozrieť na predstavenie Cirque du Soleil. Na svoju šou ich dokonca pozval aj David Copperfield. Od stredy budú striedavo účinkovať v Los Angels a v Las Vegas,“ prezradila nám PR manažérka Jojky Perla Vohráliková.

Zdeňek a Petr by mali v Amerike stráviť zhruba týždeň. Popri spoznávaní krajiny majú dohodnuté vystúpenia, ktoré súvisia s ich víťazstvom v talentovej šou. Nechajme sa prekvapiť, či sa ich návrat ponesie v rovnakom duchu ako sobotňajšia rozlúčka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu