Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Dae Men z Talentu sa vyzliekli: Takto vyzerajú nahí!

Dae Men z Talentu sa vyzliekli úplne donaha. Zobraziť galériu (12)
Dae Men z Talentu sa vyzliekli úplne donaha.

BRATISLAVA - Ukázali holé zadky! Víťazi prvej série Česko Slovensko má Talent sa nedávno vrátili zo slnečného Turecka. Akrobatické duo Dae Men v zahraničí nafotilo charitatívny kalendár pre hendikepované deti. A fotografie rozhodne zaujmú! Petr Horníček (35) a Zdeněk Moravec (27) totiž pózovali aj úplne nahí.

Rok po víťazstve vyzliekli už aj trenky! Zdeněk a Petr, známi ako duo Dae Men z jojkárskeho Talentu, si získali fanúšikov už svojím prvým vystúpením v šou, kedy na pódiu popri akrobacii zhadzovali zo seba šatstvo. Odhalené hrude k nim odvtedy jednoducho patrili. A hoci pred rokom sami tvrdili, že donaha ísť nemienia, nakoniec sa predsa len odhodlali.

Svoje vypracované telá ukázali akrobati pred mesiacom v Turecku. Tam fotili charitatívny kalendár spolu s delfínmi, ktoré formou delfínoterapie pomáhajú postihnutým deťom i tým z detských domovov, ktoré prežili silnú traumu.

„Dae Men sú pre nás, obyčajných smrteľníkov, symbolom sily a skvelých výkonov. Jednoducho robia neuveriteľné veci. Delfíny tiež robia neuveriteľné veci. Na oboch stranách je to o akrobacii, kreativite a šou. Delfíny sú rodení zabávači,“ povedal topkám tvorca kalendára Delfinoterapie Olda Bureš dôvod, prečo oslovil práve týchto pánov. 

Zaujímalo nás aj to, ako prebiehalo samotné fotenie. „V pohode. Na Daemenoch je vidieť, že sú to profesionáli a zvládli sme to v dosť rekordnom čase. Delfíny si s chlapcami porozumeli  a okamžite k nim priplávali a chceli sa hrať,“ prezradil Bureš, ktorý sa formou predaja kalendára rozhodol pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú, teda chorým a opusteným deťom. Rovnako tak pomáhajú aj chalani, ktorí sa kvôli kalendáru neváhali odhaliť. 

Kalendár si môžu zakúpiť aj Slováci. Výťažok z predaja pôjde na delfinoterapeutický pobyt v Turecku pre skupinu detí z detských domovov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu