Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

NH6 a Dae Men z Talentu boli online: Zranenie v priamom prenose!

Noro a Heňo z NH6 a Petr a Zdeněk z Dae Men. Zobraziť galériu (4)
Noro a Heňo z NH6 a Petr a Zdeněk z Dae Men.

BRATISLAVA - Postúpili dvojice! V šiestom kole Česko Slovensko má Talent sa do finále prebojovali raperi NH6 a akrobati Dae Men. Noro s Heňom a Zdeněk s Petrom vám budú odpovedať dnes od 10.00.

Šieste semifinále bolo nabité emóciami. Vystúpili v ňom slepí bratia zo skupiny NH6, dievčatá z cigánskej osady s názvom Sabrosa, asi najmenší slovenský hip-hopový tanečník Jarko Krigovský, či odhalení akrobati Dae Men.

Absolútnymi víťazmi sa stali raperi Noro a Heňo. Do rozstrelu sa dostali dievčatá zo Sabrosy a mladí muži z Dae Men. Práve akrobati sa nakoniec radovali z postupu do finále. Obom postupujúcim dvojiciam môžete dnes položiť svoje otázky.

Video: Vystúpenie formácie Dae Men.

Video: Vystúpenie nevidiacich bratov Nora a Heňa. 

Rozhovor

10:11:55 - otázka od: dana Blahozelam k postupu. Nakolko ste verili, ze pojdete do finale? NH6: Nikdy neberieme to, ze postupime,a le radsej ideme makat,a by to bolo najlepsie, aby sme tie sance zvacsili. Dakujeme fanusikom a vazime si to. DM: My sme tomu neverili do poslednej chvile. Isli sme tam s tym, aby sme urobili sou. A tiez dakujeme fanusikom a NH6 za super den a vecer.

10:12:20 - otázka od: eva Ja sa chcem spytat akrobatov: neskusali ste to niekedy tak, ze by Zdenek dvihal Petra? Ako to dopadlo? Dakujem a zelam vela uspechov. Nechajte sa prekvapit. :)

10:13:12 - otázka od: dano caute dae meni, chcem sa spytat, ci mate nejake zranenia a jazvy zranenia mame, zdenek - ja som mal natrhnuty sval a petr si rozbil koleno priamo vcera pri vystupeni.

10:14:02 - otázka od: sia mam otazku na nora a hena.. preco ste si vybrali prave rap a nie iny styl hudby? pretoze ta hudba je nam najblizsia k srdcu.

10:15:08 - otázka od: edit Blahozelam Dea Men k postupu. Zaujima ma, ci chodite na nejake sportove sutaze alebo zvyknete aj niekde vystupovat s podobnou sou, aku ste ukazali v nedelu. Bolo to skvele. Dakujem. zdenek - ja chodim na gymnasticke sutaze, spolu nie. Petr - ja som sutazil kedysi,a le uz som stary, uz mam po kariere :)

10:16:31 - otázka od: sona ahojte :) blahozelam k postupu! Taky sexi muzi musia byt zadani, ci nie? ak ano, co hovoria priatelky na vas uspech? dakujem mame nezavazne vztahy :)

10:17:16 - otázka od: peter zdravim finalistov! NH6 od kedy sa venujete rapovaniu? a ako ste sa k tomu dostali? dakujem vela uspechov prajem! rapujeme 4 roky a hiphop pocuvame od malicka. zacinali sme so zvukom ulice, chaozzom. hudba nas velmi bavila uz od malicka.

10:18:30 - otázka od: Olinka71 Fandim obom dvojiciam. Kazdy ste inym sposobom neskutocni. Dakujeme vsetci.

10:19:42 - otázka od: peta ahojte :) mozno je skoro o tom rozmyslat, ale viete, co by ste spravili s vyhrou? dakujem peta NH6: radi by sme si zariadili profesionalne studio. DM: este nevieme, ale bolo by to skvele :)

10:21:22 - otázka od: Paťa ako dlho ste rénovali na včerajšie vytúpenie? NH6: asi tyzden a bolo to spontanne. DM: skusali sme trikrat :) a k tomu este 2 a pol mesiaca

10:23:32 - otázka od: MIRO-S Dae Men a NH6.Gratulujem vam k postupu. Boli ste vinikajúci.Chcem pozdraviť najme NH6,lebo u mna ste prebudilidobrý pocit z repu.Bolo cítiť, že viete, o čom je ten váš rep, a nepotrebujete k tomu žiadne neslušné a vulgárne slová, ako jeden nemenovaný típek (R....s).Jeho neuznávam ale vás jednoducho žeriem.A ak vydáte dáke CD, tak si ho určite kúpim.Držím vám palce. S pozdravom MIRO-S Serus, Miro, uprimne to srdca sa tesime a budeme sa snazit, aby to aj nadalej bolo o pravde a uprimnosti.

10:24:39 - otázka od: dada Ahojte Noro a Heňo, máte môj obrovský obdiv, a rozumiem Vám lepšie ako ktokoľvek iný, pretože som mala tiež nevidiaceho brata, bohužiaľ od minuleho roku už nie je medzi nami :-( Budem Vám fandiť aj naďalej. Úprimne ma dosť prekvapilo, že navštevujete klasickú školu. Kiežby takéto možnosti boli pred 20-30 rokmi. Všetko dobré, veľa zdravia! Dada. Dada, to nam je uprimne luto. Dnesna doba je taka, ze nevidiaci sa dokazu zaradit do normalneho zivota, dakujeme, ze sa ti paci nasa hudba. nech sa ti dari

10:25:35 - otázka od: vlastika Prajem pekný deň. Obom gratulujem k postupu. Otázka pre DaeMen, ste zadaní? A prečo ten nižší nie je tak krásne usmiaty ako jeho partner? (prepáčte, že som Vás nemenovala, ale mi to dáko ušlo - teda Vaše civilné mená :-) My sme si rozdelili ulohy :) on je ten drsnejsi a petr ten usmievavejsi

10:26:13 - otázka od: sabina1974 Zdravím chlapci...iba konštatovanie:Musíte mať úžasnú mamu a samozrejme aj rodinu.Prajem všetko dobré a nech sa vám darí!!!!!!! NH6: Dakujeme.

10:28:14 - otázka od: mimca77 Ahojte, zdravim obe postupujuce dua, boli ste skveli, keby som si mala vybrat dvoch finalistov, tak si vyberiem presne vas... Chalani NH6, mam na vas dve otazky - vsimla som si v dokrutke, ze ste z GT12, nie je vasa triedna nahodou pani profesorka Sopkova? Je to moja byvala triedna :) A druha otazka - NH vo vasom nazve chapem ako Noro a Heno, ale odkial je ta 6ka? Je to podla H16? Dik za odpovede a drzim silno palce vo finale vam aj chalanom Dae Men, ste vyborni, klobuk dolu!!! Mima NH6: Dakujeme. na prvu otazku odpovedame ano, ej to super triedna. Na druhu otazku - nas nazov skupiny vznikol nezavisle od H16, este sme ich nepoznali, sestka je symbolika. Vzdy ked sme boli mali, dedovi sme do sportky zakomponovali sestku a vzdy to vyslo.

10:29:47 - otázka od: Michaela Ahoj NH6 chcem Vám povedať, že Vás veľmi obdivujem a držím Vám palce nielen v súťaži ale aj v živote. Keď včera vyhlásili výsledky o absolútnom víťazovi, čakala som že to bude Dae Men a vy budete v rozstrele. No keď povedali Vás, tak som mala v očiach slzy šťastia a zimomriavky aj za ušami :) Takisto gratulujem k postupu aj Dae Men, lebo ste fakt super :) Pekný deň všetkým. Miška NH6: Dakujeme pekbne, budeme sa dalej snazit robit to tak,a by mali ludia zimomriavky a slzy v ociach. DM: my sme len tak stali, pozerali a neverili :)

10:31:09 - otázka od: Maťka Dea men drzim vam palce ste fakt super a este aky sexiiii...ste zadaní? je to otvoreny pribeh :)

10:32:57 - otázka od: valer gratulujem klobuk dolu, chcem sa opytať ako dlho sa venujete repu, preco rap a co vas k tomu vediet, mate abo planujete vidať dosku ????mate nejaky vzor reper abo oblubenu hip hopovu skuinu? repu sa venujeme 4 roky, hiphop pocuvame od malicka. aj ked pocuvame roznu hudbu, tato je nam nejlblizsia ako to, co chceme robit, nielen pocuvat. CD - kazdy umelec sniva,a by ho mohol vydat, ked sa podari, budeme velmi radi

10:33:49 - otázka od: Edo Caute NH6..chcel som sa len spytat ako ste sa dali dokopy s Emeresom a DJ Luccom?? Stoji za tym televizia alebo ste ich naozaj natolko zaujali ze isli do toho bez akehokolvek honoraru (uprimne)?? dakujem nech sa vam dari.. Emeres nam zavolal sam a dodnes nepytal ani korunu, rozumimeme si aj ako ludia, neilen profesionalne. DJ Lucco prisiel s MInom Keresoma tiez sme si sadli ako ludia.

10:34:26 - otázka od: Denii Dae men boli ste úžasní vo všetkých smeroch :) vynasnazime sa nabuduce opat prekvapit :)

10:35:06 - otázka od: Mariannka som veľmi rada že ste postúpili práve vy Dae Men ako aj chalani z NH6 :) držím vám palce a posielam sms aj naďalej! :)nech sa darí...:) pekný deň Za vsetkych piseme, ze DAKUJEME. Budeme sa snazit, aby sme nesklamali nase fankluby.

10:35:45 - otázka od: zofia ahoojte chlapci , vcera v dokrutke som si vsimla ale nie som si ista..chodite na gymnazium na Trebisovskej ul. v KE? ak ano pozdravte bufetarku evku ak tam este pracuje aj ja som tam chodila do skoly a je tam super a este vam chcem povedat ze ste super! ste perfektna dvojka a drzim vam palce Dakujeme. s tetou evkou radi kecame, pozdravime ju :)

10:36:46 - otázka od: Tomáš Ahoj chalani, včera som vás videl v Brne naživo a bol to skvelý zážitok začo vám ďakujem. Zaujímalo by ma, s kým so Slovenskej hiphopovej scény by ste chceli v budúcnosti spolupracovať. Ďakujem a veľa šťastia dakujeme, dodava nam to silu, ked sa to paci. S kym budeme spolupracovat, to je este prekvapenie, zatial ale pevne plany nemame

10:37:45 - otázka od: Peter Boli ste fakt uzasni, chalani (DaeMen) :) Dokazat to, co ste dokazali vy, to chce fakt poriadne makat. Zasluzite si vyhrat CSMT. Drzim palce. velmi pekne dakujeme a musime 14 dni makat, aby to opat vyzeralo skvele.

10:38:19 - otázka od: viki dae men....chlapci ste velmi sexi ;) po tych troch hodinach panku dnes asi nie :) musime sa dat prepudrovat

10:39:13 - otázka od: Michelle Ja otázku nemám iba chcem chalanom z NH6 povedať, že sú úžasní! Vidno na Vás keď spievate, že hudba Vás napĺňa! Už teraz máte veľa fanúšikov a viem na 100%, že keď budete pokračovať (čo by bola škoda keby nie) bude ich čoraz viac!!! Pozdravujem a pekný dník prajem :o) Budeme sa snazit,a by to po talente nestagnovalo,a by sme dalej mohli robit hudbu, stale budeme zo seba davat maximum.

10:40:17 - otázka od: mato chalani gratulujem,mate moj respekt,len sa nepokazte,nezacnite nikdy robit komercny rap,netreba robit rap na kvanta,ale ostat pri kvalitke,drzim palce,drzte sa dakujeme, od zaciatku je to nasa hlavna priorita. v undergrounde sa neda presadit, aby sa clovek mohol zivit, ale aj komercia sa da robit kvalitne, ako to v pope robili queen alebo beatles

10:40:42 - otázka od: Katka Daemen už máte predstavu, čo predvediete vo finále? nemáte to to ľahké, málo času... nic, prazdno, nula.. dnes to budeme vymyslat :)

10:41:28 - otázka od: Renáta Pozdravujem Heňa a Nora. Blahoželám k postupu. Boli ste bomboví, verila som, že postupite, už v piatok v Ges-ku ste to odštartovali. Ešte raz blahoželám. diky moc. budeme sa snazit tak pokracovat aj dalej,a by to neklesalo na urovni

10:42:08 - otázka od: lubo Blakoželam chlapcom z NH6 k postupu, boli ste skveli. Už mate predstavu čo redvediete vo finále? opäť to bude pesničk z vašej tvorby? urcite to bude vlastna skladba, musi to prist spontanne, predstavu este nemame...

10:43:58 - otázka od: Katarina R. AHojte NH6 a Dae Men , úprimne Vám gratuľujem k postupu, obom mužským duám. Naozaj máte zaslúžený postup. Boli ste mojimi favoritmi.Je možné Vás teraz popri talente vidieť na vystúpeniach ,alebo nejakých akciach, hlavne teda tu na Slovensku? Kde by sme Vás mohli stretnúť mi, ktorý sa nedostaneme na LIve ČSmT? Ďakujem prajem veľa úspechov a krásny deň všetkým :) NH6: ak sa nam podari, radi yb sme boli minimalne v kosiciach,a le presne sa to este neda povedat. ale skor az po finale. DM: Minulu nedelu sme boli v brezne, v stredu budeme v Tepliciach v Cechach...

10:45:33 - otázka od: David Veľmi som rád, že ste postúpili do finále. Chcel by som vás oboch raz v budúcnosti počuť na CD-čku s rytmusom alebo nejakým iným slávnym raperom. Ste super... vsetko ukaze cas,ale CD chceme vydat

10:46:08 - otázka od: Martiiin POcity Chlapci z NH6 ste super :) drzim Vam palce. Konecne poriadny text kde netreba ziadne nadavky aby sa to stalo popularne. Myslim ze Rytmus sa musi citi poriadne ohrozeny takouto konkurenciou a myslim si ze ho coskoro tromfnete :) drzim palce dakujeme za tvoj nazor

10:52:41 - otázka od: monika Ahojte NH6...ake su vase vzory zo slovenskej hip hopovej sceny?? DM boli ste super.. My sa snazime robit rap podla nas samych a nikoho nenapoadobnovat. Vsetci sa s vami lucime. Je tu zabava, ale musime uz ist. Dakujeme za otazky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu