Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Pycov trpký návrat do Talentu: Bol som v koncoch!

Martin Pyco Rausch. Zobraziť galériu (11)
Martin Pyco Rausch.

PRAHA – V nedeľu odštartovali kastingy do druhej série súťaže Česko Slovensko má Talent. Moderátor Martin Pyco Rausch (33) nám pri tej príležitosti prezradil, že na uplynulý ročník nespomína v tom najlepšom. Čo mu prekážalo?!

Hazardoval so zdravím! Moderátor Martin Rausch počas uplynulých dvanástich mesiacov žil vražedným tempom. Práce vyše hlavy a žiaden čas na oddych. Začiatkom roka 2010 moderoval Eurovíziu, potom nasledovala tanečná súťaž Let´s Dance. Od leta sa naplno venoval práve šou Česko Slovensko má talent. Pracovná vyťaženosť sa výrazne podpísala na moderátorovom zdravotnom stave!

„Ten minulý rok bol pre mňa naozaj náročný. V decembri som bol už so silami v koncoch,“ prezradil nám Rausch. Ten si po náročných chvíľach doprial vytúžený oddych nielen v podobe týždňovej dovolenky strávenej pri mori. „Strašne veľa som spal, čítal knihy, adoptoval som si mačku. Niektorí by povedali, že som žil rýchlosťou dôchodcu, ktorý si užíva jeseň svojho života. Ale tak som sa v tom dobrom slova zmysle cítil,“ dodal.

Pyco sa v týchto dňoch opäť vracia do pracovného kolotoča. Spoločne s Jakubom Prachařom ich čakajú kastingové kolá po celých Čechách aj Slovensku. „Bol som rád, že už prichádza nejaká aktivita,“ poznamenal na adresu svojej účasti v talentovej šou. Na otázku, či je na prácu pripravený, reagoval neisto: „Rád by som povedal, že sa cítim dostatočne odpočinutý.“

Chcete vedieť, ako to na prvom kastingu vyzeralo? Pozrite si GALÉRIU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu