Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kraus dal košom ČS Talentu: Vieme, kto ho nahradí!

Martin Dejdar a Jan Kraus Zobraziť galériu (6)
Martin Dejdar a Jan Kraus

BRATISLAVA/PRAHA – Našli si iného! Televízie Joj a Prima sa po minuloročnom úspechu šou Česko Slovensko má talent rozhodli zopakovať spoluprácu a pripravujú pokračovanie obľúbenej šou. Momentálne však majú tvorcovia projektu vrásky na čele. A to kvôli zloženiu odbornej poroty. Zabávač Jan Kraus (57) totiž kreslo odmietol a tak museli hľadať náhradu. Horúcim kandidátom na post je iný komik – Martin Dejdar (46)!

Kastingy do druhej série medzinárodnej šou Česko Slovensko má talent sú v plnom prúde. Tvorcovia boli s minuloročným úspechom spokojní a tak opätovne stavili na osvedčené tváre. Moderátormi sú Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař. Zmeny však nastali v odbornej porote!

Len nedávno sa na verejnosti objavila informácia, že Jan Kraus dal talentovej šou košom. Zabávač si údajne diktoval také podmienky, ktoré mu tvorcovia nedokázali splniť. Okrem toho, že si vypýtal hviezdny honorár, chcel, aby sa na tvorbe podieľali aj niektorí členovia z jeho tímu. Tvorcovia sa preto rozhodli, že jeho účasť za týchto okolností radšej oželejú.

Krausovým nástupcom by mal byť Martin Dejdar. Podľa našich informácií už český moderátor a herec absolvoval aj kamerové skúšky. V zákulisí šou sa však skloňujú aj ďalšie mená. V hre je podobne ako minulý rok spevák Karel Gott, hudobník Petr Malásek, diskutuje sa aj o nejakom mladom atraktívnom českom hercovi.

Naše informácie sme si overovali aj v Jojke. „Konečné zloženie poroty Česko Slovensko má talent vám zatiaľ nepotvrdím. Meno tretieho porotcu sa však  naši diváci dozvedia už čoskoro,“ poznamenal na adresu toho hovorca televízie Jozef Gogola. 

Vzhľadom na Dejdarovu kariéru je však zrejmé, že by bol za Krausa adekvátnou náhradou. Herec účinkoval vo viacerých zábavných sitkomoch a má prirodzený zmysel pre humor. Snáď mu medzi Luciou Bílou a Jarom Slávikom pôjde "porotcovanie" ako po masle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu