Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Boháč Flašík o Kollárovi: 3 nadávky za 15 sekúnd!

Fedor Flašík komentoval aféry svojho kamaráta Borisa Kollára. Zobraziť galériu (6)
Fedor Flašík komentoval aféry svojho kamaráta Borisa Kollára.

BRATISLAVA – Nekašle sa! Podnikateľ Fedor Flašík (53) v markizáckej Smotánke bez okolkov okomentoval netradičný spôsob života milionára Borisa Kollára (46). Priamo pred kamerami povedal, čo si o aférach svojho kamaráta myslí. Rozhorčenie umocnil hrubými výrazmi!

Vo včerajšom vysielaní markizáckej Smotánky sa objavila aj reportáž z fotenia prominentného kalendára z bratislavskej ZOO. V ňom budú aj snímky manželov Moniky a Fedora Flašíkovcov, ktorí pózovali so žirafami. Erika Judínyová bola so svojou reláciou na fotení tiež. A pri tej príležitosti dvojicu rovno vyspovedala.

Galéria: Monika a Fedor Flašíkovci si fotenie kalendára užili.

Moderátorku okrem iného zaujímalo, čo hovorí Fedor na celý humbug, ktorý sa rozpútal okolo kamaráta Borisa Kollára v súvislosti s jeho mileneckými aférami. Flašík sa v tom momente pred kamerou rozohnil. A rozhodne si nekládol servítku pred ústa.

„Ja vám poviem, každého je do toho ho*no, ako kto žije. Mne je Boris sympatický. Je to boží človek, všetko má u ri*i. S*re na všetky konvencie,“ poznamenal v priebehu pätnástich sekúnd manžel europoslankyne na kamarátovu adresu, pričom si nedával pozor na slová. „A proste, tak to má byť. Je šťastný, tak nech mu to dlho vydrží,“ dodal.

O niekdajšom reklamnom mágovi je známe, že vždy na rovinu povie to, čo si myslí. Na vyberaný slovník si očividne nepotrpí ani pri rozhovore do televízie. Myslíte si, že je Fedorovo vyjadrovanie nevhodné? Zahlasujte v ankete!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu