Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriechy Mórovej a Partlovej: Jednu zväzovali, druhú karhali!

Diana Mórová a Mirka Partlová si zaspomínali na detstvo. Zobraziť galériu (10)
Diana Mórová a Mirka Partlová si zaspomínali na detstvo.

BRATISLAVA – Žiadne neviniatka! Diana Mórová (41) a Miroslava Partlová (25) sa nedávno vžili do úlohy speváčok. Spoločne s Richardom Müllerom (49) a s hereckými kolegami nahrali album určený deťom. Pri príležitosti jeho krstu sme zisťovali, ako si ony spomínajú na detské časy. Herečky nám prezradili, že rodičov občas poriadne potrápili!

Dianu Mórovú a Mirku Partlovú sme v utorok popoludní stretli na krste spomínaného albumu. V rozhovoroch nám obe herečky prezradili aj čo-to zo svojej minulosti. Diana povedala, že ju rodičia často zväzovali, Mirka sa pochválila zlým prospechom!

Ako Mórová naznačila, bola hyperaktívnym dieťaťom. „Keď som bola veľmi, veľmi maličká, museli ma priväzovať, aby som niečo zjedla,“ zaspomínala si herečka. Tá rodičov vystrašila najmä vtedy, keď v škôlke prehltla veľký gombík. „Asi týždeň sa hľadalo, že kedy vyjde,“ dodala s pobavením.

Sledujte Topky TV: Diana Mórová hovorí o svojom detstve aj o tom, aký je jej syn Quido.

zvieratka Moorova

Partlová spomínala skôr na školské časy. Ako nám prezradila, nebola neviniatko, skôr taký chalanisko. „Ja som sa stále bila. Aj dvojku z chovania som mala, rozbité okná, normálka,“ povedala so smiechom Mirka. Keďže obaja rodičia učili na základnej škole, ktorú navštevovala, nič z jej prehreškov nezostalo utajené.

Sledujte Topky TV: Mirka Partlová hovorí o tom, že nebola neviniatko.

zvieratka Partlova

Sledujte Topky TV: Takto to na krste vyzeralo.

Krst zvieratka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu