Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Eurovoľby sa nezaobišli bez komplikácií: Záchranári zasahovali po celom Slovensku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Záchranári ošetrili v sobotu počas volieb do Európskeho parlamentu päť členov volebných komisií. Operačné stredisko ZZS SR ale vyslalo posádku aj k žene, ktorá spadla pred volebnou miestnosťou v okrese Trstená.

Ako informovala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR (ZZS SR) Alena Krčová, v okrese Snina posádka ZZS zasahovala pri mužovi s akútnymi bolesťami brucha a previezla ho do nemocnice. Dvaja členovia volebných komisií v okresoch Komárno a Košice potrebovali ošetrenie po epileptickom záchvate.

V okrese Michalovce skolabovala členka volebnej komisie a pri páde utrpela vážny úraz hlavy. Zásah záchranárov si vyžiadal aj zdravotný stav členky volebnej komisie v okrese Levice s náhlou nevoľnosťou a závratmi, ktoré ju postihli po uzavretí volebných miestností pri sčítavaní hlasov.

Všetci pacienti boli prevezení do nemocničných zariadení. Okrem pomoci pre členov volebných komisií vyslalo Operačné stredisko ZZS SR posádku aj k žene, ktorá spadla pred volebnou miestnosťou v okrese Trstená a po ošetrení ju previezli do nemocnice s vážnym úrazom dolnej končatiny.

Viac o téme: ZáchranáriSlovenskoVoľby do Európskeho parlamentuEurovoľby 2019
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu